Followers

Wednesday, August 24, 2011

♥ Jawapan Teka Teki Pink Panda Adalah ♥

 lanjutan dari teka teki semalam...
jom kita tengok ada sape2 yang jawab dengan betul tak?


^


















^



















^



















^

eh eh, salah2 bukan ni k
ni Mia Sara Nasuha

ha yang ni baru betul Damia Nurin Balqis
jawapannya sepasang Dress Merah menyala...Red Colour

 pi Parkson mencari baju Melayu papa
alih2 b4 balik nampak plak dress ni kat butik
papa dah jeling2 k, sebab time tanya budget baju raya balqis
mama cakap dah tak nak beli dress lagik
sebab dah beli 4 pasang, alih2 terbekenan plak dengan yang ni..
sekali pandang dah jatuh cinta k..terus sambar la..
try punyer try amik size besaq sikit, size 3 years k tu pun labuh...
 model sibuk nak pakai kasut sekali...


 flying kiss untuk auntie2 yang berjaya jawab dengan tepat & betul...
ada beberapa orang yang jawab dress, tapi tekaan warna tu tak betul
semua tau tema mama purple kan so rata2 teka purple...

kalo ada pemenang leh claim duit raya email ke damia_nurin@yahoo.com
nanti mama wat teka teki duit raya lagik k...

Sila Klik2 Jika Berminat

7 comments:

mama tisya said...

comel balqis ngan dress merah tu

eima said...

cantek lah ......

e.l.i.s.s.m.i.e said...

merah menyala mak ngah :) auntie pinjam boleh.ehehehe

ZanaNordin said...

cantik dress balqish
zana pun tengah cari dress merah menyala untuk batrice...coz' nak pakai sedondon time raya2 rumah kawan2 nanti..tp susah betul nak cari merah menyala cam dresh balqish nie....

cun arrrr balqish...
sweet jer pic dia buat flying kiss tu

Bicara hati ibu aisya said...

Woww...cantiklah baju balqis.aunty pun berkenan ;)
Sesuai sangat ngan tuan yang pakainya tuh.Terserlah kulit putih melepak balqis pakai warna merah.

Nana said...

wah comeinye
damia mmg xsesuai nk pakai kaler ni ehee
aqish putih ok pakai kaler apa2 pun

nadja said...

wahhhh memang cantik dress tuh.. nasib baik anak dedua boy.. hehehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.