Followers

Tuesday, August 2, 2011

♥ Kemenangan demi kemenangan - Dah Lama Tak Menang ♥

Alhamdulillah syukur dengan rezeki yg diberikan
balqis menang 2 contest, dah lama sangat2 tak menang ni
sejak mama dah tak aktif berblog, so banyak la contest yang tak sempat nak join
ni nak update kemenangan terkini je
dah basi pun kemenangan ni, mama je yang tak perasan balqis menang

Gambar yang banyak membawa kemurahan rezeki..
rasanya dah 5 kali menang thru gambar balqis yg ni

ni lagi satu gambar yang membawa rezeki
rasanya dah 4 kali menang....

tahniah jugak untuk semua pemenang yang lain, la ni mama bz banget
kat opis tak leh open tenet, so keje 8jam tu cukup2 k..
sib baik la dari awal memang dah biasakan diri hidup tanpa tenet..
akhirnya berjaya jugak, mama dah tak kisah tak de tenet
kat rumah kalo time free2 tu leh la layan kejap
tapi kalo penat tak de maknanya la k...
so sorry sangat2 tak leh nak BW rumah kengkawan, tunggu weekend nanti mama
marathon ke semua blog k, tapi la ni bulan puasa mama slow sikit...

ramai yg nak tau camne keje tempat baru, so far so good
dapat bos yang ok, kawan2 yang ok even chinese, tapi good la
kami satu depart satu kepala termasuk boss, leh siap borak2 lagik k
tapi mama still new so kena sopan santun dulu la k....
kat depat mama ada 5 orang melayu termasuk mama, 8 orang chinese
termasuk manager & asst manager mama...1st day semalam mama sakit kepala sangat2
sebab tak cukup tido weekend dok pi jenjalan je...

suasana keje best, surau dekat je dgn dept, tandas cantik giler k
dah macam kat shopping kompleks punyer...ha ha ha kebersihan tandas pun diambil kira k..
so far so good la buat masa ni, hope sampai biler2 la kan
la ni baru nak belajar keje baru, mama wat claim untuk Doktor
1st time k, takpernah wat pun, takat gaji tu boleh la...

bersyukur dengan nikmat & rezeki yang Allah berikan untuk mama sempena bulan Ramadhan ni
nampaklah cahaya masa depan mama nanti.....
TQ untuk kengkawan yang sudi jengah blog mama ni...sayang korang semua k...

My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html Sila Klik2 Jika Berminat

13 comments:

syawalsimpsons said...

tahniah

eima said...

tahniah ...
good luck kat tmpt baru ek anje

ajumohit said...

Tahniah utk anje n balqis, selamat berpuasa ye

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

TAHNIAH...balqis mmg anak bertuah. asik menang je kalau masuk contest atau GA. jeles tawww.....huhuhuhu

beso nanti leh jadi model nie. kalau amek gambo no. 1....

Nana said...

tahniah...

azam said...

alhamdulillah....nanti bagi saya pulak hadiah ye...

Mama Zharfan said...

glad to hear that anje enjoy and boleh adapt kat tmpt baru :)

yantz-yeem said...

selamat berpuasa anje...dan slmt bekerja di tempat baru...alhamdulillah rzki balqis melimpah ruah..hehehehe...pe2 pun tahniah pada balqis menang contest tu..tingin nak join contest dlm blog tpi xde mse...huk3x...

~Siti Hajar~ said...

Alhamdullilah Anje serasi dgn keja skrg, kwn2 pun ok tu yg penting kan..

mamalieyna said...

Alhamdulillah..semuanya baik2 aje..alaa lama2 nnti, mesti ngam betul2..ramai tu malay! ^_^

yg penting, sure byk kemudahan kt sana kan..

take care n selamat berbuka~

Lady Finger said...

tahniah..teringin gak nak masuk contest .. tapi tak de kesempatan..

MrS. F!zA said...

tahniah..rezeki tu..kita dh lama benar tk join contest..uhuk

mummy_ayu said...

congrats..memang tomei pic tu..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.