Followers

Monday, August 29, 2011

♥ Kepulangan Yang Dinanti ♥

 Kepulangan yang dinanti, tahun ni agak sadis la beraya
sebab patutnya turn rumah my mom, tapi dek kerana budget mula2 tu ingatkan tak dapat cuti jumaat tu
makanya janji nak balik Perak la rumah family papa
tup2 dapat plak cuti jumaat tu, rasa tersentap kejap sebab sekali lagi raya pertama
tiada bersama kuarga tercinta
dah kira skip turn plak ni...dok kampung papa sampai Sabtu ni sebab ada kenduri blah perak..
sadia rasanya raya 2 hari je kat blah mama..
tak pe tahun depan panjang umur mama claim balik raya 1 minggu kat kampung mama plak k
beg2 semua dah siap packing,ari ni mama keje, papa keje gak tapi balik awal
so balik rumah amik barang pastu terus bertolak
baju cam nak balik sebulan k...semua nak angkut
 ni bekalan sepanjang perjalanan..siap2 beli kat Giant semalam
so tak payah beli kat petronas k
ole2 untuk family papa, ada kuih raya & buah tangan sikit dari kami sekuarga
 papa punyer, mama punyer & balqis punyer bekalan....
kuih raya kami, ready made je k, tka sempat nak wat last minit
kerepak sadis tak sempat nak beli,....hu...hu...

Mama nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua kawan2 TERSAYANG...
doakan kami selamat sampai ke destinasi...amin....

Sila Klik2 Jika Berminat

2 comments:

mamalieyna said...

Selamat berhari raya anje n family~ tak kisah la beraya kt mana pun, yg pasti dpt beraya lama kt kampung..lain kak eina ni, ptg kang balik johor, esok ptg balik KL semula..lg sadis tau..sudahnya..terperuk je ngan haidar kt umah, si abahnye kerja..hukhuk..lg sadis,,

apapun selamat hari raya, maaf zahir n batin..moga selamat semuanya ye..^_^

ummuabdullahsyaakir said...

Assalam,anje


Dikesempatan ni nak ucapkan Selamt Hari raya utk anje sefamily.Moga Syawal kali ni memberikan 10001 Rahmat buat kita semua....insya Allah.

Salam dari Perantauan.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.