Followers

Thursday, August 18, 2011

♥ Next Top Model Baju Raya Tak Bertauliah Part 5 - Last Part ♥






























last part sebelum model penat minta upah susu 1 botol
baju dress kotak2 digayakan bersama legging hitam...
model tak berkasut, sebab kasut tak beli lagik k
semalam cari kat Giant Kota Damansara
tapi princess mama tak nak, balqis nak kasut Barbie jugak...
so weekend ni baru wat edisi mencari kasut raya untuk balqis

ada 2 helai je dress, nafsu nak shopping tu ada lagik k
tapi tengah kawal ni, sib baik mama ni jenis yang cerewet gak pilih baju balqis
kalo tak habis semua mama rembat...
so oleh kerana cerewat, sikit je la yang berjaya menambat hati
this coming weekend papa ajak ke SOGO cari baju melayu papa
so this time la nak rembat baju balqis, kasut & hanbag mama....

Sila Klik2 Jika Berminat

3 comments:

ummi nia said...

sama ngn baju anak sy..

mummy_ayu said...

ala Anje..komen yg sebelum tu..salah komen..suppose kat blog lain..sowie...
nak komen kat sini..comel pic last tu..pandai tul balqis posing2..tak jemu nak snap2 sbb dia pandai kasi pose...

mama tisya said...

mcm2 posing balqis ngan bj raya br ye

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.