Followers

Monday, August 15, 2011

♥ Our 1st Day Berbuka @ MCD ♥

Morning semua, seperti biasa semua entry auto publish
minggu lepas hujan lebat giler, so kami tak tersangkut dalam jammed
nak ke bazaar pun tak boley, so last minit papa ajak buka kat luar je
takat ni tak pernah lagi buka kat luar, selalu semua mama yang masak je...
sampai MCD molek2 je kol 7.15 dah ramai ornag beratur
sib baik ada tempat duduk, kalo tak terpaksa pasrah je la tapaw 

Balqis on the day, dah makan sebelum azan k, tapi biler mama tanya balqis posa tak?
jawabnya "posa la mama"




gambo agak kureng sikit sebab pakai camera hanset je
camera Nikon asyu balqis dah pinjam
DSLR malas nak usung ke hulu hilir, la ni jarang snap2 pakai DSLR tu...

so kengkawan bulan posa ni dah berapa kali makan kat luar
Ahad semalam kami pi pekena makan kerang rebus kat Kota Damansara

p/s planning minggu ni nak pi SOGO, nak pi cari baju melayu papa + baju balqis, last minit baru nak pi shopping seba kami balik beraya malam raya tu..
p/s Alhamdulillah, mama dapat cuti 2nd September hari Jumaat tu, since baru sebulan keje kat Sunway Medical Centre, so bos mama bagi cuti 1 hari untuk that day...syukur sangat2 boley beraya lama sikit


My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html Sila Klik2 Jika Berminat

8 comments:

Nana said...

BARU 3X BUKE KT LUAR
2 KALI FASTFOOD
SEKALI KT HENTIAN HEHE

~Siti Hajar~ said...

Best jgk sesekali berbuka dgn fast food kan, mmg fast food ramai org time berbuka tau, hr tu sy nk beli kfc pun xkesampaian, 4 line org beratur...huhu

Bagus la company Anje bg cuti 2nd september tu, km dah kn keja..huhu

ooo...Balqis puasa yang yok yer...hehe

atty's said...

belum lagi berbuka kat luar..

alhamdulillah dpt cuti ye anje..leh raya lama skit.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

last week, first time buka kat luar tu pun orang belanja :)

Mama Zharfan said...

me so far baru sekali berbukak kat luar--yg kat nandos tu ler...pengalaman buruk tu :p

Shinnaz Ahmad Rasid said...

sedapnya Mc D!! yums!

ummiaqeef said...

sedapnye mcD.. time pose ni nmpk makanan ape2 pun sedap,hahaha..

eima said...

anje pakai kuning jugak ke ??

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.