Followers

Tuesday, August 23, 2011

♥ PANAS!!! Dengan RASMInya Mama Nak TUTUP BLOG ♥


saje kasik gempaq k, bukan nak tutup blog pun sebenarnya
sayang la nak close blog mama ni dah lama mama bina hasil usaha sendiri mama
yang sebenarnya mama nak tutup SHOUTMIX ni
dah menyemak je kat blog mama ni
rasanya tak penting sangat kot, sebab kengkadang tu ada je suara2 sumbang
yang dok sibuk wat ayat kat situ...
bukan mama tujukan kat semua yang tinggalkan jejak kat shoutmix tu
cuba rasanya melambatkan loading je...so better remove
sape nak komen sila la komen kat entry k...

Sila Klik2 Jika Berminat

13 comments:

mama rifQy said...

ihikk!! terkejut tauuuuu!!!!

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

oklah tue anje..agak2 menggangu tutup aje..jangan tutup blog sudah...nanti tak boleh tahu cerita pasal balqis

Zue AnnaLeeya said...

saspen tajuk....
ingatkan nak tutup blog betul tadik...
ingatkn majuk aperla tadik....

Nisa Greennnpanda said...

uih..wat gmepak aje anje nie, hehe..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

me buat hide, so sapa nak shout kat situ, bleh jer.kecuali iklan.tapi ada yang degil jugak, me delete ja.maklumlah, ramai advertiser kat belog kan.diorang senang2 jer nak promote.

mummy_ayu said...

suspen je Anje.ingat nak tutup betul2..jgn la tau..
Ayu pun pernah gak terasa mcm nak buang shout mix tu tapi bila pikir2..kalu ada shout box tu, boleh gak dpt tau sapa yg jengah sini..kadang2 org malas nak tinggalkan komen..emmm..
harap raya nie boleh jumpa Anje..

miezaniera said...

salam mama..rasa tk setuju kot sbb shoutmix ni memudahkan org utk tgglkan jejak...faster than comment kt blog..sekadar pendapat sahaja ;D
Selamat hari raya ~

zaidah said...

kekadang diorang nie suka buat promosi kat sbox....boringkan....

Gieyana said...

sy mmg dh remove lama dh..nyampah ngan iklan2 kt shoutmix tue..mcm2 ada...

eima said...

tak kisah buang jepun takpe... sbb aku bkn nye tgk pun ..kena blocked sudah ..sekali shoutmix...aku hahahhaha

ZanaNordin said...

iskh...buat suspen jer anje nie tau
ingatkan bebetul nak tutup blog anje nie..

Nana said...

KITA KENA ADA SHOUTBOX HEHE
TKT ORG NK INFORM MENANG CONTEST KE APA

ummiaqeef said...

bikin suspen je..hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.