Followers

Monday, August 22, 2011

♥ Peminat Kuda Yang Tegar ♥

 ni semua hasil ngepow balqis kat papa...
balqis bukan panggil baju Polo, dia cakap nak baju Kuda papa
nak baju kuda...
kuda2 yang berjaya dibawa pulang...
papa yang pilih untuk si dara, yang 3 patern tu cam sama cdesignnya kan
tapi nombor kat bahu je lain, corak depan lain sikit...
 suka sangat dengan baju kuda....

dek kerana suka sangat baju kuda ni, tak sempat raya k
balqis dah siap pakai time kami ke Giant & Sogo weekend ari tu
nak tido malam pun request baju kuda
mentang2 ada 4 helai....

anak sorang leh la beli sampai 4 helai k, kalo anak empat...sorang sehelai je la jawabnya...
kopak mak bapaknya kalo nak beli sornag 4 helai...

Sila Klik2 Jika Berminat

7 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

mesti comelka...
jue setuju..sebab anak sorang memang conform semua utk dia..sebab jue pun sama..semua untuk farisyah...

Mama Zharfan said...

cute ajer bj kuda ni heheh

Ummi Eisya&Amani said...

amboi..bestnye jadi balqis..siap 4 helai tu..berapa ratus habis tu..hari tu beli utk eisya ngan amani,tapi mampu beli sehelai je,tupun dah seratus lebih..

Nana said...

wah banyak nye baju aqish
damia nye baju raya lom soping lg ni

eima said...

tak pe pulun dulu utk balqis klu dah ade adek nanti br bajet....

Ely Hasrul said...

haha comel aje aqish suka kuda. nnti sy doakan anje terkenan dgn saya okeh. biar aqish seronok pilih baju utk adik dia pulak hehe

ADEEYA said...

Hahaha ayat mama dulu2 ;)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.