Followers

Thursday, August 4, 2011

♥ Salam Perpisahan Untuk Mama ♥

Entry leh tahan nak basi la kan, tapi basi2 pun nak tepek jugak bagi berbau kat sini
last weeknd b4 resign mama telah dicelebrate oleh kawan2 yang berada di site
means bukan kawan2 kat opis k, tapi kawan kat lokasi..
Alhamdulillah nak resign rezeki tiap2 hari ornag belanja...
sib baik resign bukan time puasa, kalo tak de la edisi belanja ni
namun meraikan pemergian mama adalah satu ingatan tulus ikhlas yang mama hargai sangat2
bukan sebab suka dibelanja, tapi something appreciate dari nothing kan..

lokasi makan2 telah dipilih sendiri oleh mama... 

1st time makan kat Nandos ni...nak prder pun tak reti k
sebab mama memang kurang sikit makan fast food ni

our menu on that day...yummy2


ni la orangnya yang belanja mama makan on that day
TQ so much k, sangat2 hargai semua keikhlasan kak Ayu...
and for u also...

dah 3 hari keje tempat baru baru nak citer pasal celebrate mama ari tu...
kalo kengkawan suka diraikan atau tak?

p/s rindu korang semua, weekend ni mama jengah blog semua k, kasi khatam semua entry...
p/s TQ pada yang sudi jengah...

My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html Sila Klik2 Jika Berminat

11 comments:

azam said...

sedap nando's terutama sos dia......hehehehe

mama rifQy said...

mmg sgt suka la bile di raikan!kan??

mummy_ayu said...

sedihnya berpisah ngan kawan2 tempat kerja lama.... :-(
pernah merasainya...

zaidah said...

macam mana anje kerja tempat baru ok tak....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

org lanje makan mmg cedap je semuanye kan..ehehhe sonot diraikan..sape yg tak sonot..selamat bekerja di tempat baru

eima said...

aku pun tak penah mkn kat nandos...

~deashuQin~ said...

gulp...sodap tu~!

|| NaFiRaa || said...

suka!!! tapi sedih jugak kalo wat majlis perpisahan..

mama_umar_maryam said...

mestilah suke diraikan..rase dihargai sgt2..rindu jugak kt opis lame ;)

ch@ said...

ooo saya suka dirai. tapiii dah jadi mak ni malu la. hehehe. kawan anje 2nd picture tu, ikhlas sungguh senyumannya, boleh masuk iklan gigi.

ooo dah tak sama opis dgn mamaArif la maknanya kan?

mamalieyna said...

waaah kak ayu banje eh...bagus tul kak ayu..suka kalau majlis org buat ikhlas utk kita..tp mcm mana nak tau org ikhlas meraikan ek..herm..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.