Followers

Wednesday, August 10, 2011

♥ Selera Yang Tinggi, Selera Ape Ye? ♥

Morning semua, entry semua auto publish k
persiapan raya semua dah ready, al maklumlah since sebelum puasa dah start beli baju balqis
baju kurung kami yang ditempah pun dah siap
tukang jahit dah sms semalam soh amik
seminggu sebelum raya nak ke Sogo, nak beli baju melayu papa plak
sambil2 tu leh la grab ape2 barang yang minat...

balqis cuma tak beli kasut je lagik
alkisah kasut ni, baru je beli dah tak muat, cepat sangat la kaki balqis ni panjang
dari ari tu cari kasut yang sesuai, tapi tak de yang mama minat
ada la try ari tu soh balqis pilih kasut mana yang dia nak & suka
nak tau kasut mana menjadi pilihan balqis sekarang?




tu dia, taste mengalahkan orang dewasa k
mama pun tak pakai kasut boot camni, balqis kenan plak
tiap2 kali pi kedai kasut balqis akan tunjuk kasut patern camni

papa siap gelak2 lagik tengok taste anak daranya
budak2 zaman sekarang dah pandai bergaya kan
bukan sama cam kita masa kecik2 dulu
ape je mak bapak beli kan tu la yang dipakai...

tapi cari punyer cari sentiasa tak de rezeki sebab tak de size yang sesuai
tapi selalu kasut camni regenya dalam RM30 keatas kan
kalo leather lagik la mahal, tapi tahan lama...
makin besaq makin pandai bagitau citarasa sendiri

ada gak tengok kat website jual kasut camni, tapi tak berani nak beli la sebab takut tak ngam dgn kaki
seba kaki balqis ni lain sikit jenis runcing kurus panjang, lebarnya idak...
so tak leh cari kasut yang jenis kembang semangkuk...

My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html Sila Klik2 Jika Berminat

8 comments:

Cik Ila said...

wah..seronoknye jd bdk2...boleh pakai mcm2.. ;)

MrS. F!zA said...

WAHHH TAHUN NI BALQIS NK PAKAI BOOTS LAK YE..HIHI CANTIKKKK

eima said...

pandai nye bergaya balqis nih ...
achik ni pakai sandal je nak oi

Sidratul Muntaha said...

baju kurng budak2 dah tempah smeinggu sebelum pose dgn biras kat kepong.
pastu laki aku dah bercita2 nak ajak shopping raya.
aku cam malas la anje..
hahahha...
recylce bju lama jer...
sbb tak kurus2 lagi dah.
hihih..
baju budak2 ni cari mingu depan or minggu ni kot!?
kot?!
kot?!
tgh bepikir2 jugak ank pegi minggu2 yg tak sesak sbb oknfirm budak 2 org tu dah mcm aqish jugak.
nak baju pesen ni la..
pesen tu la..
aih..
belum lagi setot.
antu upin n ipin.
klu boleh sume baju n suar nak ade gmbo budak kepala botak 2 org tu.
huhuuhh

azam said...

begitulah karenah anak girl ni......heheheh

anak saya pun sama

mummy_ayu said...

amboi..taste anak dara nie..boleh tahan yer....

ummiaqeef said...

tu dia... dah pandai bergaya dah..hehe..

azura samsuddin said...

boot yg pertama tu mmg cantiklah anje ... balqis tu dah besar anje sbb tu dah pandai pilih pe yg die nak hehehe zura ni pun sampai masanye mau gak aina pun cmtu ... rata2 anak gegirl ni bile dah besar, meke mmg pandai pilih utk diri meke sndiri he3 kwn2 zura pun cmtu gak

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.