Followers

Tuesday, August 16, 2011

♥ Terapan Nilai2 Murni - Gambar 18sx ♥

Sebelum tengpok gambar seterusnya sila pastikan anda adalah dalam golongan 18tahun keatas
sebab gambar yang di lampirkan adalah gambar untuk tontonan ornag dewasa..
tak de ape la cuma gambo balqis dalam bilik air
ape benda yang dibuatnya tu?

xceially balqis ni memang rajin budaknya, maybe since mama preggy balqis b4 this
mama memang terlajak2 rajin wat keje rumah
bayangkan preggy dah 9 bulan masih memanjat atas timba untuk sidai tudung kat balkoni dapur
masih sibuk dok ngemop rumah tiap2 sabtu & ahad
sampai papa sorok mop tu sebab takut mama jatuh dek licik time papa tak de
so maybe kerana terbawak2 dek perangai pelik mama tu..
bukannya b4 preggy tak rajin gini k, tapi dah preggy time dekat2 nak bersalin lagik
la terlajak2 rajin....tak hengat punyer
so balqis pun dok menurut la perangai mama ni
kalo time nak menyapu mesti dia pun nak nyapu, siap soh beli penyapu pendek untuk dia
kalo ngemop balqis pun nak sebatang mop,
jadinya mama mop depan balqis mop kat dapur...rajin bukan kepalang la balqis ni
sampai la satu tahap weekend ari tu balqis kata kasutnya dah kotor
so nak basuh kasut tu, mula2 mama nak basuhkan la
tapi menyelap2 balqis nak basuh sendir...katanya dia dah besaq leh wat keje tu
mama dok jauh2 tengok je...
gosok gigi pun dah pandai ikut tata tertip yang mama ajar
ala stail cam nurse2 gigi selau ajar gosok gigi tu
then amik wuduk pun dah pandai, sebab selau tengok mama amik wuduk
solat pun dah tau caranya, cuma tak boley blah kadang2 tu nak solat pakai skirt...
adei mazhab mana plak yang diikutnya ni....
tengok la gaya basuh kasutnya, ok la cuma sentalan tu tak cukup kuat
kudrat budak2 last2 mama sambung sebab kesian tengok dia dok usaha nak cuci sampai bersih
siap tapak kasut dia soh mama erus sampai putih, sabo je la

makin besaq dah pandai berdikari....balqis dah free diaper sekarang
leh la pi school tahun depan, start traning free diapers yang berjaya kat rumah pengsauh
Ibu pengsauh cakap balqis tak pernah kencing kat mana @ terbe*** kat merata2
syabas la balqis ni, cuma kalo pi jenjalan mama siap spare je la takut dia tak tahan nak sampai toilet...

rasa cepat je masa berlalu anak dah besaqkan
tahun depan turn for balqis junior plak.....

My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html Sila Klik2 Jika Berminat

10 comments:

Ely Hasrul said...

wahhh rajin sungguh anak dara nih!!

Nana said...

wah bagusnye basuh kasut sendiri ek hehee
kita pon nanti nak ajar damia wat sendiri
tapi malas la damia tu
orang suruh2 tlg dia ckp mia penat...

LYAfrina said...

hehehhehe..pndai..nnti msuk school, blh bsh sndiri

eima said...

aku mls ... tp fahim rajin sbb die nk main air ngan sabun je...hahaha

bagus la anak dara rajin ....

kayyana said...

alhamdulillah.. semoga balqis jadi anak yang solehah.. boleh tolong mama die nanti.. anak dara takleh malas-malas.. hehehe

ummiaqeef said...

rajinnye anak dara ni..hehe

Farra Dhelina said...

rajinya aqishhh..

Amna Faqiha said...

baguslah balqis dh free drypers..blh g tips tak hu2

mamalieyna said...

eloklah...tahun depan nak school, bleh basuh kasut school sendiri..hee~ auuw cekci...ngee..

tak sabar nk tnggu balqis junior..lalala..hee~ all the best~

Mama Zharfan said...

rajin nya balqis--dh boleh jd kak long tu hehehhe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.