Followers

Monday, September 5, 2011

♥ 1 Syawal Yang Mulia ♥

Kejap je masa berlalu dah raya ke 7
rasa tak puas bercuti...kat kampung papa dari 1st day raya smpai raya ke3
then sambung rumah my mom plak sampai malam ahad
tahun ni kami tak banyak beraya sangat
jalan2 rumah sedara mara je...
jom layan gambo posing pagi raya kami....

turn bapak2 bergambo, tu semua adeq beradeq papa
muka papa lain dari adeq beradeqnya kan..

kami bertiga...balqis mood sangatlah baik pagi tu
walaupun pada mulanya agak liat la nak bangun tido sebab penat sampai kampung
kol 3pagi...
baju raya purple meroon...campur aduk je..

turn mam + balqis plak posing2


dek kerana boring kami dua beradeq dok main snap2 pic...


tu je gambo di pagi raya...mama + balqis sedondon berbaju kurung...
seminggu balqis tak makan nasik k
dok asyik makan kuih raya, kerepek + susu je...
duit raya ada la kumpul sikit2, kali ni tak banyak sangat
dalam RM400 lebey je....papa marah kalo pi beraya semata2 nak kumpul duit raya je
papa soh pasang niat yang betul, beraya sebab nak kunjungi jiran & saudara mara untuk bertanya khabar
bukan kunjungi jiran & saudara mara semata2 nak collect duit raya untuk anak....hu....hu...
so jawabnya tak de la banyak duit raya balqis...tak banyak jalan2 dari rumah ke rumah
lagipun masa agak suntuk gak nak berjalan
dengan dok layan tetamu yang datang, pagi raya blah tengahari kami siap tidok lagik...

Selamat Hari Raya untuk semua kawan2 k...

Sila Klik2 Jika Berminat

10 comments:

mama tisya said...

3 beradik je ke adik beradik hubby anje..a'ah lain mukanye..gmbr mak bdk ngan ank tkde plak..:)

mamalieyna said...

gambar raya cantekss...kaler cunlah pepel..hee~ tak pernah berbaju pepel..bleh plan tuk tahun depan ni..hikhik..

selamat hari raya anje, sempat beraya dua2 kampung eh, best n jelesnye..kak ina byk lepak kt umah sendiri jer..hukhuk..

p/s apa la budak berdua tu buat hari ni ek kt umah ibu, lama tak jumpa tu, sure masing2 rindu..ekeke..

LYAfrina said...

comelll:-)

lya xde mood lg nk wk n3 raya. hehe

mummy_ayu said...

adik beradik papa balqis.sama 1 jer..misai..he he he..
tomeinya anak dara tu... :-)

mamaRIFQY said...

hehheheee..wah banyak gak duit raya balqis..bebudak kan??

Zue AnnaLeeya said...

wahhhh.... bagus balqis mood baik bergambo...
airel plak kemain lagik akak pujuk bergambo... huhu..

slmt hari raya jgk utk anje sekluarga..

Ummi Shira (AshAnas) said...

selamat hari raya anje...
ade iras gak papa balqis dgn adik beradik die...

Myra Jay said...

Selamat hari raya untuk Anje sekeluarga..

Yg berbaju kuning adik beradik husband Anje macam penah kenal, maybe pelanduk 2 serupa kot.. :-)

Nana said...

wah sedondon mama & aqish
kita thn ni xsedondon cuma kaler je sama hehee

Em's Family said...

selamat hari raya.. maaf zahir batin, moga dapat jumpe lagi di lain kali

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.