Followers

Thursday, September 15, 2011

♥ Balqis In 2 Tona ♥

dah macam iklan Lisa Surihani plak
2 tona lebih cerah Garnier...
tapi ni bukan iklan k, ni realiti pasal balqis
kalo kengkawan perasan, kulit balqis ni dia akan berubah ikut perubahan cuaca
kadang2 nampak biasa je, tapi kadang2 tu ada yang kata cam anak jepun...
let see to believe it
kesemua gambo kat bawah ni tidak dilakukan sebarang adjustment thru any software k
natural beauty...
gambar time kat SACC MALL
gambo kat tempat sejuk
gambo kat rumah, cuaca suam2 kuku je...
panas dak, sejuk pun dak
tak de pun nampak putih sangat balqis ni
ni tengah malam plak, muka nampak gelap sikit kan kulit balqis tu

ni kat majlis kenduri, dalam aircond gak....kulit cam biasa je

ni pun sama...tak de cerah sangat
time kami pi kenduri ni ada yang tegur cakap balqis cam Mia Sara..
ade iras2 ke?Mia sara debab sikit, balqis kurus je...
Tapi!!!!!!

^














^

















^
















time tengahari kulit balqis akan jadi putih camni...
akan dari cerah sampai urat2 kat muka timbul
rambut yang disangkakan hitam lebat tu sebenarnya
bukan lebat pun, rambut balqis sikit je + keperang2 perangan
bukan mama warnakan pun, tapi stail rambut papa perang2 sikit....

tiap kali time kenduri tengah2 panas, kalo snap2 gambo baqis mesti nampak lain
time ni la ada yang cakap cam anak cina la, anak jepun la...

anak2 kengkawan camtu gak ke?
memang kulit kita akan berubah mengikut keadaan cuaca kan?

9 comments:

Sari said...

semua pun balqis tomeyy... :D

~Siti Hajar~ said...

bila Anje bt n3 ni br khjr perasan, Dalia pun camtu, kjp nmpk cerah & kjp gelap, munkin cuaca mempengaruhi kot...hehe

mmg comel Baiqis pakai gaun merah tu...geram tgk!

Em's Family said...

ye laa kot, kulit kite akan berubah ikut keadaan, macam kite jugak, kalau kite pakai tudung kaler yang tak sesuai dengan muke kite, kulit kite akan nampak satu tona gelap :D ape keadaan pun, balqis tetap comel :D

Mama Zharfan said...

memang ada iras mia sara pun heheh
balqis kalau tembam sikit lagi comel :) yg penting memang dh cute tu!!!!!

mummy_ayu said...

semua pun comel....

Nana said...

hehe ntah tgk damia mmg gitu je kulit dia mmg gelap skit
nak2 klw g mandi laut ke abes la..terbako

mamalieyna said...

balqis yg comel..kalau dpt adik boy, cmna lak ghupe dia kan..tak sabarnye...next year eh..hee~

mama rifQy said...

mmg comel!!!!! tak dapat dinafikan lagi!!!

Puan ApasH said...

saya rasa pengcahayaan (lighting) yg memainkan peranan. Bila outdoor natural source cahaya dari matahari buat kita nampak cerah. Lagi2 bila guna camera yg berkualiti.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.