Followers

Monday, September 19, 2011

♥ Balqis In Hijab ♥

Balqis Like Hana Tajima  weekend kami tak kemana2 tu yang dua beranak dok peraga macam2
kali ni model bagi kerjasama untuk pakai shawl ni
tapi yang style simple2 je mama watkan
kalo tak jenuh balqis rimas nanti
so model bertahan 1/2 jam je, jom tengok hasil 1/2 jam tu....

Shawl colourfull
ni ala mak datin la sebab nampak rambut depan



comey tak balqis in Shawl?



gaya2 muncung ni balqis suka ikut gaya asyu nya dok posing2
biler dah pakai shawl ada rupa muka sape plak?

sampai model berpeluh2 la dibuatnya..


shawl coklet plak

ni dah macam gambo passport plak kan...


ala2 winter sonata plak

tu la keje kami 2 beranak weekend ari tu,
mama tak berapa sihat so papa kuarantin untuk keluar sangat
ari Jumaat je kami pi beraya + pi open house...
balqis dah pandai cakap "boring la mama dok rumah je"
tu yang dok melayan anak dara tu....
gambar penuh album Hijab Balqis leh tengok kat sini
 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.278767985467564.78121.100000030942923&type=1

7 comments:

emma said...

tu yang seronoknyer bile ada anak gurl kan anje.. leh jadi model kite.. hehe..

lawo sungguh si balqis nie...

zh-ena said...

mcm anak amoi la..

mummy_ayu said...

comelnya....bukan main lagi dia posing2.....

mamalieyna said...

comel~

huu~ nmpk gaya, next anak ke-3 kena plan netul2 camna nak dpt baby girl ni..ngee..

Ely Hasrul said...

ya Allah Anje, sumpah comel okehh!! mmg bleh jadik model sgt2 la Aqish nih!!

Nadiah Sidek said...

suka gambar balqis yang tersengih. comel! :)

ch@ said...

ahahaha comel betul. boleh jadi model kanak2 muslimah ni.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.