Followers

Tuesday, September 20, 2011

♥ Balqis In New Born Untill Now ♥

Cepat je masa berlalu, tau2 anak dah membesarkan...
tahun 2007 balqis lahir, now dah usia 4 tahun...

ni gambar time baru lahir...
umur 6 bulan lebey, nampak cam chubby je kan







ni dah besaq sikit umur setahun lebey
ni dah 2 tahun lebey


ni time 3 tahun

ni time birthday party umur 2 tahun
birthday party umur 3 tahun


and this the latest photo taken by mama...

biler tengok baby2 kecik teringin sangat2 nak baby, namun ape kan daya
planning tahun depan hope ada rezeki untuk kami
papa dah wat keputusan terbesar dalam hidup after this
agak2nya ape la dia nya ek?

esok Birthday mama, cepat je masa berlalu, sape pandai teka umur mama dah berapa?

12 comments:

rara pinkmafia said...

alololo sgt comels.

azam said...

comel...sorang je ke?

emma said...

yang new born tu, banyak tul anak rambut balqis kan..

anje nie ade mix chinese ke.. balqis like chinese look la..

eima said...

balqis lebat rambut die......

Zue AnnaLeeya said...

mmg geram biler tgk gambo anak2 kecik...
comei jerk kan???
rambut balqis lebat smp ke dahi erk...
sama mcm anak akak, kakak tuh...
masa kecik rambut lebat sgguh...

Insyaallah... aderla rzki anje tuh nanti...
sabo erk...

hepy beday in advance anje... smoga pjg umo dan hepi2 selalu...
umo anje 26 kan???
hahaha.. akak belasah jerk...

LYAfrina said...

tahun ni anje 27 thn kan???

EvisuKyme said...

32 kot...sama dgn umor saya...

bonda dadif aka akish said...

29 tahunn....

ehh ye ke....kondifen je menjawapnye..

=)

anyway..hepi becoming besday anje..

Nanie said...

Happy Birthday ye Anje...

Makin besar balqis makin cun!

Em's Family said...

i rase muke balqis dari baby sampai sekarang same lah :).. anyway, happy birthday!!!

mama rifQy said...

meh sini nak tekaa..

umo anje: This Year 27 tahun..betoi ke

ch@ said...

berbeza sungguh muka balQis, berubah sampai 4 tahun. kita suka btl dgn rambut dia, lurus.

umur anje 27, kan ke kita sebaya. muahaha, kejap je dah sampai beday anje, rasa baru je wish tahun lepas =)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.