Followers

Wednesday, September 28, 2011

♥ BE Baru Lagik ♥


Alhamdulillah dapat BE baru lagik
tapi untuk blog contest yang dah bersarang tu
tak de la running banyak nampak gayanya
untuk BE Mamil Gold tu nampak gaya macam dah stop running je
ape pun bersyukur BE terbanyak tu, dah beratus2 satu BE tu
ari tu dah cash out RM200 lebey tapi cek still tak dapat lagik
after semua BE kat atas tu jadi ME, sekali lagik nak cash out....
hoyey rezeki duit tabung untuk balqis...sebab mama banyak jual citer pasal balqis kat blog ni
so reward untuk balqis la...

p/s today balqis ikut Opah & Atok pi Konvo Asyu kat PICC, pengasuh balqis demam so last minit
punyer decide since papa ada meeting then mama tak de cuti
balqis ikut opah la jawabnya pi konvo Asyu...

8 comments:

Mama Zharfan said...

beshnya BE mamil sgt masyuk tu :) :)

azam said...

wah...byknye BE.....

untungla cam ni

IntaNBerliaN said...

wah bestnya.. tahniah

eima said...

tahniah... besh betui klu 1 BE running lelama pastu income masyuk kan ... BE aku paling lama 2 bulan je

Nana said...

kita pon dpt semalam
xdan lg nk wat en3 hehee

Mama Hanim said...

tahniah anje, best tu slalu dpt be kan.. sama lah tgh tggu cek gak ni.

Gambar Pernikahan Norman Memey

CuppyCakeMommy said...

cekidout out latest educational toys for your kids..lets share the joy,lets share the fun..

add us in facebook intelligent.toys@yahoo.com

Myra Jay said...

Tahniah ye ;)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.