Followers

Tuesday, September 13, 2011

♥ BE Missing....Oh No No No ♥

BE yang hilang tanpa dapat dikesan
BE Mamil Gold mama tiba2 tak de dalam listing, musykil sangat2
dah la BE tu mencecah RM100 lebey....
mama dah hantar email kat Nuffnang....
kawan2 ada hadapi situasi camni tak?

jangan la terus mising in action plak k...

12 comments:

Puteri Satu said...

akak pun jadi cam tu..naper ntah..

mummy_ayu said...

sama la..Ayu punya BE pun MIA hari nie....nanti Anje update lagi ek..
harap2 nya tak hilang la..

azam said...

ada problem kat nuffnang kot....jgn takut...ada rezeki nanti tu

mama tisya said...

arini nuff tgh ada prob...kita punye pn ilang gk

ajumohit said...

Byk nya anje!!!! Ajunya pon sama tp rm 10 je, byk tu pd Aju huhu

eima said...

tak penah tp klu BE dah tak running tu tau la...hehehe

ummi nia said...

sama jgk mcm sy..sy bru dpt new BE semlm..check ari nie missing jgk..dh tanya pihak nuffnang tp xde jwpn lg

MamaYatie said...

same goes to me..dah ilang :(. data statistik tu pun tak leh nak view..nuffnang under maintenance ke hapa..

Nana said...

alamak xpenah lak ada kes mcm ni
tak pon nuff tgk bengong kot tu

Cute MuM said...

kena jugak..
tapi belum buat report kat Nuff..

Mama Zharfan said...

rasanya database nuff tgh prob or tgh under maintenance kot...mine pun missing--baru beberapa RM ajer pun sbb baru dpt BE :p

mamalieyna said...

ye ke...lama tak cek en nuff...huu~

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.