Followers

Monday, September 5, 2011

♥ BE Raya Berjaya Di Cash Out ♥

Petua Sifu Nuffnang kena rajin2 cash out wit nuffnang
then akan murah rezeki dapat BE...
so mama cash out hujung bulan ari tu
mula2 ingat nak tunggu satu lagik BE jadi ME
tapi tangan dah gatal nak cash out gak

amaun yang berjaya dicash out dirahsiakan k
mama cash out sebab BE tu pun leh cash out terus after jadi ME
so siap2 cash out mana yang ada dulu

p/s azam 1/2 year ni nak kumpul duit banyak2 wat duit muka....ada something yang kami nak beli, leh naik ramai2, selesa, made by over sea, bergaya & berkualiti tinggi...yang penting putih itu bersih...

Sila Klik2 Jika Berminat

9 comments:

Mama Zharfan said...

congrats!!

mama tisya said...

sure masyukkkkk tu...wah nk bli kete br ye

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

hemm..mau beli kereta ekkk..huhuhu..bagus2...mesti toyota kn...

ajumohit said...

wahhh masyukkla anje hihihi

ummi nia said...

mesti nk beli mpv baru nie..

mummy_ayu said...

wah....gaya mcm nak beli keta baru nie....apa2 pun Ayu aminkan aje...

Nisa Greennnpanda said...

wah..bestnye dh cashout!! sy ntah bile la lg.. owh, kalo BE jd ME, br leh cashout eh? sy newbie lg bab2 nuffnang nie.. hehe..

eima said...

mesti byk kan...
iklan org running tak penah lama ...
nk kena tingkatkan usaha lg la pas ni

mamaRIFQY said...

wajib la MPV kan ??hehehheheheee

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.