Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Monday, September 12, 2011

♥ Better Reduce Your Bill If Not ♥

If not sila la bayar sendiri, gaji dah besaqkan so kalo lebey bayar sendiri
tu la kata2 dari papa, latey bill ama jadik banyak plak
bukan banyak tepon, tapi banyak sms
sms je dekat RM40 lebey tepon sikit je
dok rajin sms ke sana sini, bulan lepas bil tepon mama around RM60 lebey
papa kata rugi je duit membazir kat bil telefon...
lebey baik simpan duit tu...


ni contoh bil celcom, bukan bil mama pun, google je...
kalo bil tepon papa nak capai RM50 pun bukan main susah lagik sebab papa jarang sms
takat ari ni mama bil mama baru RM0.60 sen, untuk rekod 3 hari punyer...
tercapaikah impian mama nak kekalkan bil tu RM10 sebulan?
monthly charges RM8...so leh pakai RM2 je...hu...hu...

p/s kengkawan bil tepin sebulan berapa ek?la ni top up dah naik RM0.60 kan....ape cer?

6 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

atty's said...

kty pakai maxis postpaid bil sebln rm130 ,

Mama Hanim said...

stakat ni around rm60-70 jer sebulan.

err, tu la kan top up handphone pn dh nk nek harga..huuhu.

Top Up Handphone Kena Caj 6% Mulai 15 Sept

Nana said...

kita mmg pakai kredit sebulan 50 je kurang sgt nk sms2 ni selalu sms amrul je la

MamaYatie said...

pakai prepaid (RM30/bln) + tel.umah (skali ngan streamyx)

tel umah w/pun free, hanya guna utk tel family kat kg ajer..

yantz-yeem said...

heheheh...bil kita mesti lebih 60!!!hu3x...nak reduce kan gaks le..

[-suziey-] said...

kira sket la tu..kita pakai postpaid..sebulan msti rm150..hehe..skali ngn data package la..

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.