Followers

Tuesday, September 27, 2011

♥ Bisnes Baru Mama ♥

Seronok rupanya berbiaga ni ek...
dah banyak benda pun mama niaga, tapi kali ni best sikit
sebab papa layan sama, bagi kuarkan modal untuk rolling bisnes
kami wat bisnes jual menan kanak2...
stok barnag baru sampai, minggu depan mama publish semua actual barang yang ada...
antaranya adalah

roller blade ni, ada ben10, princess, spiderman...semua yang kartun2 la
then skate board ni pun ada, Ben10, spiderman, batman...
then helmet ni pun kami ada jual...semua yang melibatkan mainan & barangan keselamatannya pun ada sekali
ni barang baru, razoe skate board, jenis yang leh dilenggok2kan...
sama cam skateboard caranya cuma yang ni leh dihayunkan ke kiri & ke kanan
then ada kete hiasan like balqis punyer ni
kalo kat tesco RM30 kan, mama jual harga baik punyer
ada macam2 untuk hiasan kat kete, kete2 klasik ada, kete2 mewah ada, dari sporty car
sampai ke Alphard...

scooter ni mama menag dah lama jual, tapi ada yang design baru plak k
yang jenis aloy besi berat tu...then ada yang untuk dewasa plak...

selain dari ni ada jual kete remote control, Helicopter remote control
Ferrari remote control, bot, kapal terbang...macam2 lagik la..
InsyaAllah kalo masyuk la bisnes ni leh la bukak kedai kecik2 untuk niaga
ha ha ha angan2 dulu k...takat ni Alhamdulillah dah ramai customer yang kami handle
malam tadi pun balik dekat kol 12 tengahmalam teman papa hantar barang
barang jualan kami ni ada disediakan melalui pos, tapi postage tanggung sendiri
tak mahal pun sebba pakai registed post je...

minggu ni sibuk sangat2, Isnin minggu depan mama publish k...

12 comments:

Farra Dhelina said...

waaaa caya lah anje...

ZanaNordin said...

wah..alhamdulillah..
makin maju lebih2 lagi bila dpt sokongan hubby kan..seronok nya...

anje...
scooter pink tu berapa yerk?

Nana said...

wah bagus2
semoga bisness maju k
kita dah jadi customer dah bli skuter hehee

Mama Zharfan said...

me doakan agar biz anje successful..aminn..memang seronok berbiz :)

MamaYatie said...

tahniah anje..bis makin berkembang nampak..kena buat blog bis plak ni..hehee

Liza said...

Wah, semakin maju dalam bisnes... Selamat maju jaya, Anje..

NHCH said...

Memang betul kata u... Seronok sebenarnye berniaga ni. Dah lama saya follow blog you.

FYI saya baru je join business Premium Beautiful (corset/pakaian dalam pembentukan badan dengan Far Infrared Rays). So kalau sesiapa nak beli Premium Beautiful Corset & nak bayar secara ansuran bulanan serendah RM200 bgtau saya cepat ye. Saya baru buat promo tapi ada 7 set je available. So sape cepat dia dapat.

Kalau nak tahu tentang kelebihan pdt ni (70% kesihatan; 30% kecantikan), harga, cara pakai & jaga etc. boleh tengok kat my blog http://hazawani83.blogspot.com/

Kalau nak buat business & jadikan sebagai side income pun boleh. 1st bonus lebih kurang RM4,500-RM10,000 (depending on your progress). Biz ni tak ada had masa & jualan dikira secara berkumpulan (dgn group) so tak lah rasa beban sangat. Kalau nak tau lebih lanjut just call/sms me : 016 - 225 7305

TQ for your support (",)

♥ Noor Hazawani Che Halin ♥
016 225 7305
hazawani@gmail.com
http://hazawani83.blogspot.com/

Eleanor said...

Salam singgah... Wah, seronoknya bila ada biz sendiri ni ek...

Smoga sukses selalu ye, Mama Balqis...

Eleanor said...

Salam singgah... Wah, seronoknya bila ada biz sendiri ni ek...

Smoga sukses selalu ye, Mama Balqis...

Fieza79 said...

wahhh dah berbisnes rupa nya...caiyok2...

elly hamzah said...

anje..wah berbisnes skg yer?

k tny, roller blade tu brape? utk ank elly yg umo 4thn ni. tapi kakinyer panjang..nanti inform elly yerp! msg lam fon; 016-9188011

thanks

mamalieyna said...

waaah dh bergaji besar, ada OT lagi, ditambah meniaga pulak..hee~ takpe cari pengalaman kan, mana tau leh jd bisnesswomen berjaya nnti, takyah makan gaji lg best...buat bisness sendiri kan..cayalah anje..good luck n all the best k~

moga semuanya success selalu k~

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.