Followers

Thursday, September 8, 2011

♥ Dan Pemenangnya Adalah.....♥

Tahniah kepada TOP6 semalam, so semua TOP6 layak rebut Grand Prize k...
manakala bagi pemenang kat bawah ni tak leh join next season...
kasi peluang untuk yang lain plak k....

jom kita tengok sape pemenangnya...
gambar diambil kira dari gaya mom + daughter yang cuter bersoping,...

^















^













^

3rd Place


2nd Place


1st Place....

tahniah untuk semua pemenang, sila wat entry kemenangan di blog masing2
bagi menghargai sumbangan ikhlas dari pihak penaja
cam biasa sila email details anda ke
damia_nurin@yahoo.com

proses penghantaran hadiah akan mengambil masa selama 2 minggu k
untuk contest b4 this semua pemennag dah dapat hadiah ke
kalo ada yang tak dapat jangan malu2 untuk email mama k tanya status hadiah
sebab wat masa ni tak de sape pun email kata tak dapat...

Next season penaja contestnya adalah:

 http://imaan09.blogspot.com/ & http://sayasukecoklat.blogspot.com/


p/s diharapkan semua peserta alert untuk Grand Prize k, sebab mama akan publish semua peserta yang berjaya mara ke peringkat akhir dalam blog ni.
untuk contest GP anda diberi masa selama 2 minggu untuk siapkan entry, sape yang tak alert then tak sempat join akan disingkirkan dari menjadi calon pemenang GP...

Sila Klik2 Jika Berminat

10 comments:

Norazrani Maamin said...

tahniah kpd semua pemenang..hehe

Ely Hasrul said...

anje. nnti if dh spt detail fwd kt sy ye. sbb voucher sy nk email aje. tengkiu

Nad @ MamaZakwan said...

tahniah uyun, lya n alin! :)

syawalsimpsons said...

tahniah...mmg layak pon menang...

LYAfrina said...

alhamdulillah,...
1st time menang contest kt blog anje..
happy sgt2.....

eITA said...

tahniah yg menang....

Nana said...

wah tahniah uyun!

Momma Mia said...

Alhamdulillah syukur, rezeki hari raya.. T/kasih semua.. nnti entry nye yer

::NureeN:: said...

tahniah buat semua.. mmg cantiklah..

eITA said...

Semua TOP6 layak rebut Grand Prize. Eita tak pahamla....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.