Followers

Monday, September 26, 2011

♥ A Day With My Princess @ PICC Putrajaya ♥

Kelihatan anak kecil berlari2 mengejar impian & cita2nya di masa hadapan...


Ahad semalam kami pi PICC saje jalan2 ke Putrajaya
minggu depan Majlis Konvo Asyu Balqis
sayang sebab mama tak leh join sebba tak de cuti
kalo tak leh la join sekaki....
jom layan2 Pic yang berjaya di snap2...




Balqis yang dah mula suka wat aksi melompat

bukan main tinggi balqis lompat








model kurang memberi kerjasama, so tak de la banyak sangat gambo yang cantik..

minggu ni tak banyak sangat aktiviti, dok rumah je tak de kemana
tak sabo nak tunggu bulan November...Holiday time....

p/s mood berblog makin merudum biler something happen in our family
satu keputusan besaq akan dibuat after this....sedey sangat2....

5 comments:

Mama Zharfan said...

dh besar dh balqis :) dh boleh jd kak long tu :)

Ila said...

balqis masih pandai bergaya lagi...

mamalieyna said...

mcm biasa kak Qis mmg pandai posing, sporting plak tu, bila nak posing bergandingan ngn haidar ni..hee~ sweet lah dia~

zh-ena said...

comelnya balqis dgn pki cekak rambut...umairah jgn harap la ader benda di kepalanya

aisyah said...

pandainya balkis begaya...so sweeet...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.