Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Thursday, September 15, 2011

♥ Gambar Keluarga AMY MASTURA Bersama Anak2nya ♥

Nak lihat keluarga Amy Mastura tak? kali ni korang tak kan melepaskan gambar-gambar Amy Mastura dengan suami serta kedua-dua anak perempuannya. Suami Amy yang bernama Alvin Tham Suffian manakala hasil perkahwinan mereka yang mencecah dalam 11-12 tahun telah melahirkan dua puteri mereka, Adriana, 10, dan Adalia, 6. Kini dah besor-besor dah.

Lain pula cerita Amy waktu masa dia kecil-kecil dahulu waktu masa nak sambut Raya di kampungnya kat Kuala Kangsar, dia dan abangnya main mercun, abangnya terkena mercun di tangannya, lalu nenek dorang letak meletakkan minyak rambut jenama Brylcreem di tempat melecur berkenaan. Kata Amy ini pegalaman yang boleh dikatakan sedih bercampur lawak.

Apa-apa pun semoga Amy dan keluarga berbahagia, dan Adriana dan Adalia menjadi anak-anak yang solehah.

1 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

Mama Zharfan said...

happy family :) amy ni sgt frenly--dh few times me jumpa dia live :)

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.