Followers

Monday, September 12, 2011

♥ Gambar Penikahan Faezah Elai & Heykal (Eh Cam Baju Papa La) ♥



Dengan hanya sekali lafaz, Faezah Elai kini sah bergelar isteri kepada pengarah, Heykal Hanifah kira-kira jam 3.35 petang kelmarin 9 September. Faezah menerima mas kahwin sebanyak RM1001 manakala jumlah wang hantarannya dirahsiakan. Pada majlis akad nikah tersebut, pihak perempuan turut menerima sembilan dulang hantaran antaranya cincin beserta rantai, iPhone 4, jam tangan Tag Heuer, barangan kecantikan Forest’Secret, Al-Quran digital dan telekung.

Manakala pihak lelaki pula menerima sebelas dulang hantaran dari pihak perempuan antaranya berupa sebentuk cincin, kamera Nikon DX, iPhone 4, jam tangan Tag Heuer, barangan penjagaan lelaki Forest’Secret, Al-Quran, wangian, dompet Mont Blanc, buah, cupcake serta sirih junjung.

p/s time kami pi Sogo shopping raya ari tu, masa papa tengah pilih baju melayu kat butik Alain Delon,
kami terserempak dengan Faezah Elay ni tengah shopping kat situ gak, mula2 mama tak perasan, papa je yang perasan , tapi ingatkan salah orang, then biler tengok baju melayu yang hsbd dia pakai time akad nikad tu, baru teringat balik baju melayu yang dia beli warna putih kat butik Alain Delon tu...betul rupanya aritu Faezah Elai...
baju yang heykal pakai tu sama je designnya cam baju papa time raya tu...cuma lain warna je...



2 comments:

aimaniman said...

alamak class kau jah.. baju melayu dr butik AD.. mama beli kat butik MJ ???masjid india jee...

Gieyana said...

selamat pengantin br utk pasangan nie..tul tue, bj AD nie bkualiti n jahitan dia kemas..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.