Followers

Thursday, September 15, 2011

♥ Handbag Long Champ & Wallet Mama Hilang.... ♥

Ape dah hilang?kalo hiang memang menangis sampai kesudah la jawabnya
bukan hilang sebenarnya, tapi bertukar tangan?
bukan mama jual k...

Wallet idaman kalbu mama ni mama beli sekitar bulan May 2011 ari tu
then balik rumah my mom, my mom berkenan plak dengan wallet ni
jarang taste my mom sama taste dengan mama
tak sangka plak taste kali ni betul2 my mom suka
sampai beli yang wallet ala2 gini gak, my mom tak tau wallet ni regenya RM100 lebey...
tapi beli kat Jusco ada sale so dapat la less 20%
dek kerana my mom kenan sangat2, makanya pengorbanan seorang anak
walaupun rasa sayang sangat2 dengan wallet tu
tapi mama lebey sayangkan my mom dari segalanya
so mama plan nak bagi wallet tu kat My Mom...gumbira betul my mom kalo dapat wallet tu
b4 this selalu bagi hanset kalo mama beli hanset baru
hanset lama mesti bagi my mom @ My Abah....
seronok rasanya bila leh mengembirakan orang tersayangkan
nak beli baru nanti sama plak designnya, so bagi yang tu mama beli yang baru
since my mom kenan sangat2 la wallet tu....
dari ari tu dok tanya2 cantik wallet tu...selama ni my mom tak pernah berkira
biler membesarkan mama kan...
then handbag long champ yang mama rembat kat sogo ni
time balik raya ari tu my mom minat gak handbag ni
sekali lagi taste kami sama...bukan my mom je, tapi adeq mama pun kenan gak...
so dengan rela hatinya bagi, ada rezeki mama beli lain plak la kan
since handbag lain pun ada so ape salahnya bagi...baru beli je ni...
baru sekali pakai....

agak2nya la kan, biler kita dah tua nanti, anak2 akan lakukan perkara yang sama gak tak cam ape yang kita wat?kalo takat ni ape yang my mom kenan bagi bagi je
sebab jarang taste kami sama....

kawan2 mesti selalu gak bagi something kan...kadang2 mama ada gak beli untuk my mom,
tu la kadang2 cam tak kena tastenya...tu yang susah
tu pasal kalo yang my mom kenan mama bagi je....

9 comments:

Mama Zharfan said...

sweetnya entry ni :) i like 1000X :)

azam said...

berkongsi dengan keluarga...

xsalah... :)

emma said...

betul tu anje, klu ngan mak kat x perlu nak berkira kan.

atty's said...

insyallah tuhan akan murah kan rezeki anje lebih berlipat ganda lagi ..nanti

Ely Hasrul said...

laa terperanjat tau! ingtkn hilang kena curik ke ape sbb tau anje baru beli henbeg & wallet nih.


bagus la bg kat mama, lepas nih melimpah ruah rezeki anje sure dpt beli yg lain.

maszmadi said...

kan ada lagu..... what u give, u get back..

insyaallah, kalau kita buat baik kat orang dgn ikhlas, org akan buat baik kat kita pulak kan.....

MamaYatie said...

kalo saya pun akan buat perkara sama..sbb tak selalu taste sama..

mummy_ayu said...

baiknya...ye la.kalu nak bandingkan jasa diaorg..memang tak terbaas..

mama rifQy said...

kalo taste sama..mmg sng kan...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.