Followers

Friday, September 9, 2011

♥ Happy birthday from all of us at Nuffnang ♥


Selalu tengok kawan2 lain dapat tiker Free from Nuffnang kan, so kali ni turn mama plak
coz this September bulan Birthday mama...
cam biasa dapat 4 tiket, tapi masalahnya camne nak pi collect tiket tu ek?
ada sape2 sudi collectkan tak?opis mama kat Sunway jauh la nak ke KL tu...
tengah pikir camne cara nak collect...
this weekend nak pi shopping kat Macy SACC MALL coz menang contest thru Macy On FB
\dapat voucher RM200...syukur dengan rezeki yang melimpah ruah....


***this coming monday mama ada interview, saje suka2 amik pengalaman, keje kat Sunway ni dah ok...best dalam masa 1 bulan leh sesuaikan diri....keje pun dah mula leh catch up...bulan 10 ada Family Day Sunway Group & Sunway Lagoon, then bulan 12 ada Sunway Group Dinner kat Conversation Centre Sunway Pyramid & Sunway Medical Centre....***

to Ezz, minggu depan ada rezeki kita jumpa kat Sunway Pyramid k.....nak amik berkat menang contest dari Ezz...ingat nak jumpa Mira sekali....

Sila Klik2 Jika Berminat

5 comments:

Alycia said...

tahniah anje.. murah rezeki dia ;)

Nana said...

nanti suh sape2 yg dapat gak tlg amek kan
aritu kita kebetulan amek masa beday tlg amekkan utk kwn blogger yg mana dok jauh2

mamalieyna said...

waaah dpt hadiah in advance dr nuff ye..tahniah..kak eina jugk tk pernh merasa..huu~

Ely Hasrul said...

hepi besday la Anje. Bila tu? xleh agak la plak hehe..


Anje, nk promo satu blog baru. tapi baru aje open. nnti Anje jenguk okeh

http://lalalandsale.blogspot.com/

Imaan09 said...

tumpang komen kt sini ye anje..
saya masih ON utk sponsor next contest! emel me details apa y perlu sy buat..tq
zalipan2503@yahoo.com

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.