Followers

Wednesday, September 21, 2011

♥ Keyword Paling Glamour ♥

Key word thru Nuffnang
Key Word thru Blog

 dah lama tak tengok keyword blog mama ni
selalu mama perhatikan keyword yang paling glamour kat blog mama ni adalah
"makanan untuk kanak2 1 tahun:
ramai yag search tajuk tu, rasanya mama pernah wat entry tu dalam sekitar
tahun 2008 camtu time balqis kecik lagik dan tak sangka plak
sampai ke sekarang key word tu glamour...
kebanyakan key word blog mama pasal baby je kan....

4 comments:

azam said...

wow.....byk nye pageview....

terbaekkk

Mama Zharfan said...

bagus keyword gitu-ads nuff pun psl susu baby kan yg anje dpt BE masyukk tu :)

Cho Zila said...

selalu tajuk info pasal anak2ni memang diminati...

dilazfamily said...

Apa khabar Anje?Lama tak singgah sini. Blog Anje nie memang banyak info..seronok baca

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.