Followers

Friday, September 30, 2011

♥ On The Day - JCard Sale @ JJ Sunway Pyramid ♥

JCard Sale @ Sunway Pyramid ari Rabu...
lunch time kol 12.00 tengahari sampai kol 2.00 petang kami pi terjah Jusco
tak de snap banyak sangat gambo...beli pun tak banyak mana
awal2 dah aim nak beli suar jeans balqis...
jom tengok

dapat la beli Miki Jeans 2 helai & Seed 1 helai..
budget sehelai je, tapi dah alang2 murah beli la lebey sikit
bukan sellau dapat pi JCard sale
Seed 3 years, panjang pinggang besaq tapi ada getah, 
jeans warna hijau...kain lembut sedap pakai

2 lagik brand Miki, nyesal ari tu beli suar Miki kat Parkson Less 20% je..
baik tunggu JCard berbaloi2...

balqis kalo cari jeans memnag susah nak ngam dengan badan dia
sebab tecik molehkan, kalo brand Poney tu memnag tak sesuai
lagipun Poney banyak kaki besaq, papa memang suka balqis pakai skinny jeans...

tu je pun mama beli, dasyat gak la berjaya tahan nafsu membeli belah tu
satu tips shopping time JCard ni, jangan amik cuti k, pi time lunch
rushing2 membeli tak dan nak beli banyak so tak de la banyak duit yang mengalir....

tapi tak ramai sangat ornag time Jcard ari tu, mama aim nak beli menan untuk balqis
tapi tak de yang menarik la...

4 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

kite gi gak..tp mlm
a'ah cam tak ramai org kan
maybe sbb baru pas abes raya..
org sebuk bayo utang, hehe
lagipun, baju2 raya masik baru lagi kot..
maybe la...
kite gi pun sbb nak cari brg2 baby..
tapi kebanyakan diskaun 20% jek
cam sale biase2

ummiaqeef said...

waa..byknye jeans dia.. bape % less ni?

Mama Zharfan said...

berbaloi2 :) cuma poket nak kena tebal hehhehe

mamalieyna said...

waaah bertmbh lg koleksi jeans balqis ye..mmg berbaloi mmbeli time sale, tp hati2x..tak terkwl nafsu nnti..hee~

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.