Followers

Tuesday, September 6, 2011

♥ PhotoShoot Terbaik Woookkk...Di Hari Raya ♥

Bukan Edisi Photoshoot khas pun, tapi kami ke open house kat Alor Pongsu
rumah kawan mama, sampai kol 12 lebey melepak kol 3 lebey baru balik
lama giler dok sok sek sok sek, sian tuan rumah dok layan kami 3 beranak
sambil2 tu papa dok layan snap2 pic si anak dara ni
time ni panas terik, balqis berpeluh2 mujur la masih sudi melemparkan senyuman manis
untuk snap2...jadi la wat kenangan di masa akan datang..
jom layan piccas2 terbaik woooookkkkkkkk....







mama with kawan mama, nampak chubby mama kan...
minggu depan dah nak start posa ganti + posa 6....

jeles giler tengok kawan mama kurus selim melim
namun tetap bersyukur dengan kurniaan kesihatan tubuh badan mama ni...


balqis yang hanya berdress tali satu disebabkan kepanasan yang melampau...



kali ni bukan papa yang beria2 nak snap, tapi balqis plak beria2 soh papa snap2







balqis with auntie a.k.a Kawan mama



uit...cekcinya nampak ketiak


flying kiss to all auntie yang tengah membaca kisah balqis ni

love this pic, nampak manja gitu..
rata2 raai yang cakap balqis Chinese look
ye ke ek?kalo pi beraya semua dok tanya "anak sape yang macam cina mata sepet tu"
ada yang kata balqis tak ikut muka mama + papa...muka tersendiri ye ker...
ingat lagik time pi Pangkor b4 this, ada chinese tu siap cakap
mama amik anak angkat chinese lagik, suka2 je k, penat mengandungkan tau...
alih2 cakap lagu tu plak, tapi time preggy balqis mama memang kuat minum soya
tapi bukan soya biasa mama minum Soyrich yang kurang lemak + gula

papa kan pembekal air kotak yang terbaik....so beli kat opis papa je...
dari sejak preggy sampai nak bersalin dok balun air soya tu...

tu je gambo raya yang ada, esok nak upload kat FB la, malam tadi tak sempat nak upload....
malam tadi tak sempat nak jengah semua blog, tapi rata2 ada yang masih tak update blog
cuti panajng lagik ke?bestnya...

9 comments:

MRS. K said...

Anje edit tang muka ker? nampak pelik skit.. natural lagi lawa rasanya.. hehehe

mama tisya said...

mcm2 gaya posing balqis ye..eh balqis potong rmbt ke?berpeluh2 die ye

Adlina Husaini said...

hai mama ^_^ comeyy laa anak dara dia

LYAfrina said...

pic ni semua cantik2 bangatttt,,
anje edit gna software ape ni?? cantik bangatttt..kna plok dgn model y sgt sporting & pndai posing:-)

Nana said...

sure panas tu kan
basah abes rambut aqish tu
ala anje..xpe la kita xslim pon kan janji sihat...
kita ni pon sama gak jeles nye tgk org slim2 tp xpela..klw nak kuruih kena usaha la kan senaman ke puasa ke ingt mgu depan nk pose gak la

MamaYatie said...

selamat hari raya anje!
maaf zahir & batin yer..

terbaek la model kecik ni, nampak berpeluh sakan tp still senyum & sporting nak posing..

mamaRIFQY said...

anje edit ke gambo2 yang shoot ni? edit gune ape anje??

lain je nampak gambar2 ni

mamalieyna said...

waaah nilah gayanya kalau ada camera best kan..kualiti gambar pun best..nak nak..model sporting habess...hee~ kiut~

oook jumpa kak pah lagi eh...usahawan wanita berjaya tu~ cepat timba ilmu..hee~

Ely Hasrul said...

anje,

akish nih mmg pandai la bergaya. xmo masukkan dia kat talent agency ke... hahah geram sbb smai xmo bgambo so bila tgk akish nih seronok hati haha

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.