Followers

Monday, September 5, 2011

♥ Posing Raya Balqis + Mama ♥

Saje nak abadikan posing terbaik kami anak beranak...
dah tak de keje nak wat kan posing sakan la kami berdua..
balqis berbaju kurung, comey tak?




mood tengah baik time tu, haq tu yang suka banget layan mama snap2









macam2 gaya ada k, tak larat nak upload semua..

tak lupa gak gambo puan tanah..
posing ala2 ayu gitu, balqis kasi peluang kat mama plak..

tahun ni seronok raya bertiga, tahun depan nak berempat plak...
cepat je masa berlalu balqis dah besaq
tiap2 tahun kami memang kumpul gambo kenangan beraya bersama...
rasa sayu je time pagi raya tu, sebab berjauhan dengan family

after this tiap2 minggu ada kenduri kahwin, semua kenduri saudara mara
so kena pi la ek, tak tau biler time mama nak beraya rumah kengkawan....

camne kawan2 beraya?best ke?
esok ada sambungan beraya ke rumah saudara mara
tahun ni tak banyak snap2 pic dengan keluarga, banyak posing2 balqis je...

p/s balik ke rumah malam ahad, baru dok sibuk isi kuih dalam balang kuih, then pasang langsir baru....
baru pasang separuh dah penat, nak update blog plak lagik...

Sila Klik2 Jika Berminat

10 comments:

Nurulbadiah Lai said...

terlalu comel..
speechless

mama tisya said...

anak dara sure nk posing..tisya pn ada cekak reben ...uiks thn dpn ry ber4..anje peknen ke?

Mama Zharfan said...

semua pic sgt cantik!! tak sia2 beli DSLR tu hehheh

Zue AnnaLeeya said...

sakan balqis posing...
airel xdenya nak posing2...

thn dpn berempat???
anje peknen ker???
apsal akak tertinggal ketapi nih... huhuhu...

apepon thniah anje.... balqis nak jd kakak dah....

Myra Jay said...

Sooo sweet..
Balqis memang comel tambahan dengan berbaju kurung :-)

CT said...

sama cantik sama padan..cap ibu dan anak...hehhehe

Cik Rose Cute said...

comel...hihihihi

mamalieyna said...

comelnye...bila nk posing bergndingan ngn haidar ni...leh merasa posing depan DSLR lak..hee~

Nana said...

amboi2
mmg lulus sangat dah jadi model raya ni heee

atty's said...

comeynya balqis..anje pun sama

samalah ngn kty ..start minggu ni
ada kenduri kawin..mana nak antar perantin..mana belah famly kty..jadik maybe takdpt nak g beraya umah kawn..atau kwn nak dtg umah pun..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.