Followers

Friday, September 30, 2011

♥ Princess Make Up ♥


Ari tu tengok penampilan balqis ala2 muslimah kan
kali ni jom tengok balqis in Make up, asyu yang tolong make upkan
balqis ni memmang suka je make up cuma papa je tak bagi sebab takut muka rosak katanya 
ala2 make up artis...bukan main lagik anak dara ni bergaya
terover biru la plak



macam2 gaya ada, gaya nak berkungfu, gaya mengeliat, gaya berkepak
gaya berlari
asyik dok nengok cermin je la kejenya
ada anak pompan ni sonot dok layan dia
nak2 kalo yang jenis melayan cam balqis ni
tapi ikut mood gak la ye, dah nama pun budak....

p/s selamat berkonvo untuk Asyu Balqis ari ni kat PICC, mama tak leh join sebab tak de cuti...

7 comments:

MrS. F!zA said...

comel comel..sesuai dg balqis color eyeshadow tu..

azam said...

comel......sukalah budak² camni ...

anak saya pun suka

syawalsimpsons said...

nampak besar dah balqis ni

Myra Jay said...

Comella, kena lak dengan warna biru turquise tu :)

Mama Zharfan said...

hehhehe tebalnya eye shadow tu ;)

CuppyCakeMommy said...

Educational Toys promotion at my blog now..come and cekidout the fun!

or add us in fb
intelligent.toys@yahoo.com

mamalieyna said...

kena pakai maskara tu, baru lebih menyerlah..hee~ pandai je cik Na ni kan..hehe~

balqis ni bagus la, bagi kerjasama sokmo..he~

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.