Followers

Wednesday, September 7, 2011

♥ Raya Kami Tahun 2008, 2009, 2010 & 2011 ♥

Nak abadikan kenangan raya tahun2 sebelum ni..
tahun 2007 tak de gambo raya k, sebab balqis lahir pada raya pertama tahun 2007
so mama dalam pantang tak de baju raya...


Raya 2008


Raya 2009


Raya 2010

Raya 2011

semua masih segar dalam kenangan, dari balqis kecik kami dah simpan semua memori & kenangan indah bersama...dah lama rasanya tak pi bercuti...
kaki dah gatal nak berjalan, awal tahun depan my family pi Langkawi by flight
kami meleleh je la tak dapat ikut k, sebab next year InsyaAllah balqis akan ke school
so hobi bercuti dikurangkan since mama pun tak de cuti lagik
so bulan 11 ni b4 cuti sekolah leh la plan nak bercuti....

kejap je masa berlalu kan dah nak masuk tahun 2012
bulan September ni bulan kelahiran mama, sape teror leh teka date birthday mama?

kawan2 ada simpan gambo kenangan beraya tak dari sejak kahwin dulu?

Sila Klik2 Jika Berminat

5 comments:

EiJa ZaQuaN said...

mmg ada simpan sejak dh ada family sndiri..mmg excited nak bergmbr sedondon anak beranak..hehe..

eija teka b'day anje 12 sept kot..

[-suziey-] said...

selamat hari raya anje..2-3 hari ni smpat baca n3 anje je xsempat komen..ni baru berkesemaptan..syiok berposing ye balqis..hiks cute plak masa balqis kecit2..hehe

eima said...

hari raya pertama balqis lahir...byk ek baby hari raya....

Norazrani Maamin said...

selamat hari raya anje..bestnya kalu dpt bercutikan...bleh relax2kan pikiran..hehe

nak teka besday anje: 21hb Sept..

MrS. F!zA said...

hikhik..aah lah sma je tema raya kita..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.