Followers

Thursday, September 22, 2011

♥ Siti Nordiana & Diana Amir - Kini Bertudung ♥


Terbaca dalam laman web Kosmo baru-baru ni, yang penyanyi, Siti Nordiana sudah mula bertudung/berhijab. Syukur Alhamdulillah atas perkhabaran yang sememangnya benar ini. Katanya dia memakai tudung sejak bulan Ramadhan yang lalu. Dan ianya bukanlah berniatkan untuk berfesyen semata-mata tetapi lebih kepada bentuk kesedaran diri sebagai seorang muslimah untuk jangka masa yang panjang (selamanya, insyallah).

Kalau sebelum ni Siti Nordiana bertudung, tapi kali ni pelakon Diana Amir pula dah bertudung. Ini dah disahkan sendiri oleh 'kawan karib' Diana, Kak Wardina melalui laman fan page Facebooknya. Siap ada gambar lagi. Tidak tahu apa yang menyebabkan sebab utama Diana bertudung. Alhamdulillah lah kalau macam tu, agar dapat menyedari ramai lagi artis di Malaysia ni akan kewajipan bertudung atau menutup aurat.


p/s Alhamdulillah mereka dah bertudung, moga ramia lagi artis diluar sana yang terbuka hati untuk bertudung...

4 comments:

Nana said...

wah ramai yg dah mula bertudung ek

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Alhamdulillah.mcm ni baru cantik :)

e.l.i.z.@ said...

wah diana amir bertudung..mcm x caya lak ekkeke jahat eli

mamalieyna said...

Alhamdulillah.. ^_^

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.