Followers

Thursday, September 22, 2011

♥ Terima Kasih Untuk Anda, Awak, Dia, Kamu & Semua ♥

Ucapan untuk pertamanya, terima kasih banyak2 kepada semua kawan2 yang sudi wat ucapan untuk mama
kepada yang paling awal wish sampai pada yang last sekali wish
mama hargai sangat2 so dek kerana menghargai segala ucapan dari kengkawan semua
makanya mama nak coretkan setiap ucapan tu kat entry mama ari ni






Dari Ucapan From Facebook mama "Anje MamaBalqis"
dan tak lupe jugak



ucapan dari rakan blog...sayang korang semua k...
buat pertama kalinya FB mama meriah dengan segala ucapan2 yang diberikan..
tapi ada gak yang kasitau "awat tak leh wish kat wall FB mama?"
dan jawapannya adalah

mama dah HIDE post on wall mama tu
since mama tak leh nak akses tenet time opis hour
mana la tau ada komen2 atau kata2 yang kurang enak yg di post kat wall mama tu
so mama tak leh nak padamkan, oleh itu mama dah hide kan
so tak de sape2 leh komen kat wall, tapi jangan kecik ati k, kalo nak wish leh wat link
ke nama mama, then mama akan dapat mesej tu
semua ni untuk menjaga kesucian FB mama je..bukan nak sombong k...

sian papa dok tunggu kol 12 tengahmalam nak wish birthday
tapi mama tertido la plak, papa tak sampai hati nak kejutkan
planning papa nak soh balqis nyanyikan lagu happy birthday untuk mama
tapi balqis pun dah tertido dengan mama, so pagi2 subuh tu papa soh balqis nyanyi
berlinang air mata bila tengok anak yang semakin membesar dah pandai nyanyikan lagu
happy Birthday untuk mama dalam 2 versi
"Happy Birthday Mama" & "Selamat Hari To You"...
versi campuran k, papa kasi hadiah gadget...hu...hu....cam frust je bunyinya....
esok mama citer k, ari ni tak sempat la banyak entry nak kuar ni....

p/s ada sape2 berani teka ape hadiah yang mama dapat?then kami celebrate kat mana semalam?
p/s ari ni kawan2 kat opis nak belanja makan....then semalam dapat hadiah dari senior opis mama...esok citer 

13 comments:

emma said...

sama2 kasih..hehehe

LYAfrina said...

a ah.. pttla pon..lya nk post kat wall x dpt..last2 post kat status anje je :-)

td..lya dh email detail..ada trima x??

mama tisya said...

dpt adiah ipad..tkpn sambung galaxy tab:)

mummy_ayu said...

ooo..patut la..tak leh nak komen kat wall FB Anje..
rasa dihargai & disayangi jer bila ramai kawan2 yg wish kan.. :-)

Mama Zharfan said...

epi besday once again :) nanti me nak bagi hadiah kat anje...cuma tgh cari idea nak beli apa hehhhe belated sikit tau hadiahnya :)

Masya said...

selamat hari lahir mama.. moga dipnjgkan umur dan dimurahkan rezki amin.... bgsnye loq mcm tukan.. xdelah org sukati nak post bkn2 kikikikiki......

Gieyana said...

happy birthday again k...

Momma Mia said...

hapie belated juga to anje..
semoga sentiasa bahagia, ceria, sihat & success selalu...

Nana said...

wah banyaknye wish

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

happy belated b'day anje..
terlepas nak wish kat anje
eija plak dh jarang sgt online fb..
bw pun x sempat..bz ngan audit..

moga sntiasa di bwh limpah rahmat drNYA.

Em's Family said...

banyak orang doakan Anje.. moga panjang umur murah rezeki :)

MamaYatie said...

happy belated besday anje!

mama rifQy said...

apa agaknyeee hadiahhhh ni!! share la nanti tauuu!!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.