Followers

Wednesday, September 7, 2011

♥ TOP 12 Mom & Me Cutest Posing Contest ♥

Top12 yang terpilih, kali ni senang je nak pilih pemenang
sebab peserta tak ramai....
so good luck untuk top12, petang2 sikit auto publish top6
ari2 tido lewat mau wat entry auto publish, bateri dah nak kong ni tak larat dah
biler la nak dapat Galaxy Tab ni...




Tahniah kepada semua peserta yang terpilih
juga TQ pada juri yang pilih top12...

Next contest minggu depan bertemakan...

Ni model GIRL, ada sape2 yang sudi nak jadikan anak mereka Model untuk Boy plak
nak pinjam gambo wat banner contest, tapi kalo jadi model tak leh join contest la...
sape2 berminat nak jadi model contest sila email gambo anak anda yang paling macho ke
damia_nurin@yahoo.com
model mesti berumur 1 tahun sehingga 4 tahun je k...
sape cepat dia dapat....

Sila Klik2 Jika Berminat

8 comments:

eima said...

aku ade join tp hari terakhir tak leh nk submit link sbb blogger prob...hehehe

tahniah guys

~~@lyci@~~ said...

alhamdulilah... tahniah pada smua top 12 ;)

LYAfrina said...

waa...suka sgt2...
dpt top 12 pon happy sgt2...
tenkiu smua juri :-)

Lelord said...

good luck semua

Nana said...

wah ramai kwn2 yg kita kenai

eITA said...

eita adela.....

Farra Dhelina said...

comeynya aqish..dh mcm anak dara dah..

hehe baru tau ade contest ni..btapa lamanya tak aktif blog..mcm biskut..ape pun tak tau hehe

mamalieyna said...

tahniah buat mereka..mmg cun semuanye posing..^_^

p/s alaa dak ayep takde pose encem sorang2 berbaju melayu..hukhuk..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.