Followers

Tuesday, October 4, 2011

♥ Aktiviti Weekend ♥

Rumah dekat dengan Airport Subangkan
so tiap2 ari memang nampak & dengar kapal terbang turun naik
kalo balik awal kami selalu singgah tepi pagar Subang Airport tu
dok bagi balqis tengok kapal terbang tu..
bukan main suka lagik dia, sib baik time kami tengok blah petang kol 6.00 petang keatas tu memang time kapal terbang banyak mendarat & turun
weekend ari tu kami pi masuk subang airport tengok kapal terbang dari dekat
dah lama dok subang tapi tak pernah plak kami singgah ke airport tu

singgah ari tu dapatlah tengok Helikopter naik...
bunyinya bukan main kuat lagik

ada Fire FLy jugak


Balqis peminat setia Kapal terbang & Heli...siap makan aiskrim lagik
ada tak kanak2 yang tak suka tengok kapal terbang & Heli?
kalo balqis banyak kali dok ajak singgah kat subang Airport

p/s balqis kalo mama tanya nak naik kapal terbang tak?jawapannya mesti "tak nak la nanti dia jatuh meletop"
ada2 je imaginasi balqis ni banyak sangat terpengaruh tengok citer2 kat TV ni....

7 comments:

Mama Zharfan said...

my kids suka benar time naik aeroplane heheh

Sidratul Muntaha said...

time keje miat..
24 hour mmg ade run aircraft and mock up engine dgn jugak heli
keje trnasmile dulu lagi lah..
time train dgn MAS pun sama
la ni keje UIA?
dgr wind tunnel jerlah..
lebih kurang jer..

*kecik2 dulu mak bpk aku gigih bwk aku gi tgk kapal terbang kat subang

Cho Zila said...

akak pernah gak gi sini nak tengok kapal terbang... masa tu budak2 tengah suka tengok awan dania so sajaler singgah kebetulan lalu..

Gieyana said...

umah dkt ngan apt erk? sure hari2 Aqish ajak tgk heli or plane kan..:)

mama rifQy said...

tak pernah lagi bawak Iqy tengok kapal terbang kat airport ni..ade idea nih..lenkali leh bawak

Nana said...

owh damia dia mmg suka sangat lah tengok helikopter nak2 bapak dia keje ngan heli kan..asal heli dah ready nak flight je dia wat video call bagi damia tgk tp mmg ktorg xleh nak cakap la..sebab bunyi nye kuat gile...
penah juga dia call masa dia dalam heli tengah terbang tu masyallah tros mute kan phone sakit telinga hehee

Zie Fauzi said...

dulu masa duk Penang, setiap petang kalau abah Alya balik keje awal, kami selalu gi lepak tepi jalan dekat dengan lapangan terbang bayan lepas.. Kapal terbang lalu atas kepala bukan main seronok lg Alya..

Sekarang dah duk jauh x pasal la nak gi sana..

ziefauzi.com

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.