Followers

Monday, October 31, 2011

♥ Ayu Raudhah Keguguran Anak ♥

Tidak dapat dinafikan, Zaquan adalah orang yang sangat-sangat gembira dan teruja apabila Ayu mengandung anak sulung mereka, tapi dia jugalah sebagai lumrah seorang suami yang sangat-sangat bersedih. Namun itulah takdir Ilahi, Tuhan lebih menyayangi anak Zaquan dan Ayu, semoga bertemu di pintu Syurga nanti, Insyallah.

Petikan dari GUA“Ya, saya mengandung enam minggu tapi sekarang dah tak ada lagi. Saya baru gugur tak sampai seminggu. Mulanya saya tak tahu saya mengandung sebab bila periksa, keputusannya negatif. Saya sekali lagi membuat ujian kehamilan dan doktor akhirnya mengesahkan saya hamil. Ketika itu garisan di alat ujian kehamilan menunjukkan dua garisan, di mana satu lagi samar-samar. Doktor beritahu kandungan saya mungkin tak kuat.

“Masa saya tahu saya mengandung, Zaquan orang yang paling gembira. Bila gugur, kesian kat dia sebab dia yang paling teruja, berganda-ganda dari saya. Tapi nak buat macam mana, dah tak ada rezeki. Bila disahkan mengandung, keesokan harinya saya pergi menjalani penggambaran drama, ‘Gemersik Klabu’. Waktu itu saya ‘turun darah’. Saya terus pergi ke hospital. Empat hari selepas berada di hospital, baru saya disahkan gugur. Tak ada rezeki, tak apalah. Mungkin itu yang terbaik,” ujar Ayu



p/s 2 minggu lepas kami ada jumpa Rita Rudaini & Husband & anak2 dia, mama leh tak perasan balqis dok main dengan anak dia kat Playground MCD, sekalinya time papa nak amik balqis nampak husband rita panggil anak dia
baru la kami perasan tu anak Rita rupanya....

2 comments:

illa said...

Kesian dorang xpe lepas ni ada rezeki 2 ..

Salina@IbuAqil said...

alahai x ada rezeki..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.