Followers

Monday, October 31, 2011

♥ Balqis Birthday Celebration - Intro ♥

Sabtu lepas kami wat Birthday Celebration untuk Balqis & Sepupunya
kami wat kat KFC Kuala Selangor je since SIL mama dah tak larat nak jalan
tunggu hari je nak bersalin, so kami celebrate dekat2 je dengan rumah opah balqis..
tak berkesempatan kali ni nak celebrate dengan rakan2 blogger semua...
maybe next year kita leh celebrate sama2 k...


kek coklet moist yang ditempat khas untuk dua kanak2 chomel ni...

balqis & fitri...
lupa plak nak soh tulis angka 4....dah kelam kabut pi collect kek...









nyam2 kek yang sangat marvellous sedap hingga terjilat jari...
dah tak sabar dua kanak2 chomell tu nak tiup lilin
sambil nyanyikan lafgu Happy Birthday untuk deme berdua...
Birthday Party yang best tapi gambo balqis tak banyak la sebab balqis kurang beri kerjasama kali ni...
dia dah tak berapa na bergambo...
tapi dapat jugak la beberapa keping gambo untuk kenangan kami bersama....

6 comments:

me suya said...

happy birthday balqis

azam said...

selamat hari lahir.....again..hehehe

azam said...

selamat hari lahir.....again..hehehe

Nana said...

sedap nampak kek ni

LYAfrina said...

nmpak sedap sgt kek ni... terliur nengoknyer...
comella lilin tu.. kt mna blh dpt yer??

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya dapat makan kek tu :) happy belated bday balqis :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.