Followers

Monday, October 31, 2011

♥ Balqis Birthday Celebration - Part 1 ♥

Kami celebrate Birthday after Maghrib...
jom layan piccas yang berjaya di snap2 untuk kenangan kami bersama....
piccas2 yang di snap b4 acara tiup lilin....

Balqis with Kek cokletnya...

Birthday Girl & Birthday Boy...
bukan main suka lagik Birthday Boy tu...
Birthday boy ni anak abanglong mama
siap joget2 lagik
deme ni sebaya, lahir tahun & bulan yang sama..
sebab kami mama & papanya pun kahwin pada tarikh & hari yang sama...


Birthday Girl
sayap kupu2 tu turun temurun dari tahun lepas punyer k...


see kek pun yang sama tempah tempat yang sama...
ni Birthday party Balqis tahun lepas



lilin Birthday telah di nyalakan, masing2 dah tak sabo nak tiup tu....
Lilin Princess, jenuh cari Lilin Ben10 tapi tak de jual
sepupu balqis minat sangat2 la dengan BEN10

so romantik suasananya...cam tutup lampu je kan
tak sempat nak nyala semua lilin, birthday girl & boy dah tiup lilin tu...
time nyanyi lagu happy birthday tu la balqis paling suka sekali..
siap senyum2 sam[ai ke telinga lagik....

sib baik tak demand soh nyanyi banyak kali....

p/s gambar hasil snap2 dari Cik DSLR 1100D...leh tahan gak gambonya...

Gambo selebihnya sambung esok k, tak sempat nak upload malam tadi...

8 comments:

Mama Zharfan said...

epi besday balqis! lawa dress tu :)

LYAfrina said...

comelnyerrrrr.... cun la dress balqis ni.. nk cri lilin mcm tu.. kdai kek msti ada jual kan

Zue AnnaLeeya said...

merahnya baju balqis...
menyala2...
kemain lagik pakai kepak... hehehe...

Masya said...

comelnya birtday girl, terserlah btl dengan gaun merah tu.. mmg comelll...

mamalieyna said...

balqis dh besar, dh pandai celebrate besday kan..cantik je gambar, haih kak eina jgk bertangguh2 nak beli DSLR, nak beli kena kumpul duit, tu yg lemah tu..hehe..sayang duit =P..

arifnye besday next year taktau camna...time tu dh ada adiknye...tp skrg ni, selalu sgt nyanyi lagu besday..taktau mana dgr, excited nak sambut besday lagi...hee~

MamaYatie said...

happy birthday Balqis!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik keknye..
Dua2 comel..cantiklah dress balQis tu..sesuai dgn balQis yg putih ni.. ^_^

Nur-nba said...

Cantik Balqis.. Happy Birthday.. Kak Anje, gambar2 semua cantik..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.