Followers

Tuesday, October 4, 2011

♥ BE Oh BE - Sadis ♥

cuma tengok time & date cash out, dah lama rasanya
ari ni genap sebulan la, selalunya kalo cash out Nuffnang amik masa 2 minggu je
even awal bulan camni cash outnya, sebab b4 this pernah try hujung bulan & awal bulan
tak tau ape masalah, ramai gak kawan2 bloog yang dah dapat cek....
mama malas nak tanya Nuffnang wat masa ni, sabi je dulu tengok camne
risau gak kot2 ada masalah ke...

tak sabo nak bank in cek then nak masukkan dalam tabung balqis
sebab duit raya dia tak simpan lagik nak tunggu cek Nuffnang ni
dah ari2 jual citer balqis kena la bagi komisen sikit....

10 comments:

azam said...

untunglah camni....

kita xde BE pun....heheheh
uv pun ciput.....promote la skit

azam said...

http://laman-ayahsu.blogspot.com/

mama tisya said...

rsnye awal nov br dpt cek tu cz date cash out tu awal sept tp die process akhir sept..so akhir okt br sebuln..insya allah tk ke mn cek tu..

IntaNBerliaN said...

bestnya balqish bkal dpt komisen dr ibu dia.. hihii

MAMASUE said...

ooo...gitu eh.mamasue tak pernah lg cash out.igt nk kumpul lama sket.nt mamasue dah try,mamasue tgk cemane eh.
anje tak reply lg yg mamasue tya dulu rasanya...anje ke yg mamasue terserempak kt tesco dulu tu?

Nana said...

wah msk tabung balqis ek
ktia wet nuff blanje barang je kt damia hee

MrS. F!zA said...

hihih kita dh 3 bulan jd ME tp cash out pon lg..

Mama Zharfan said...

me dh dpt my nuff cek, tapi me cash out end of aug..kalau cash out 4 sept dikira mcm end of sept gak tau anje (me cash out gak end of sept) --both pun ciput ajer..so anje akan dpt cek tu ujung oct or awal nov

Afne said...

hi mama aqish. klu tak silap nuffnang akan proses bila dh cukup bln. tak kira la kita cash out awal atau pertengahan bulan. lps tu diorg perlukan 1-2 mggu utk instruct bank plak. afne dpt aritu dkt sebulan setengah dr tarikh cash out.

mama rifQy said...

na lame dah tak cashout.nak cashout camne..hasil ciput!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.