Followers

Wednesday, October 19, 2011

♥ BE TerMASYUK Di Alaf Ini - Nuffnang ♥

BE termasyuk di alaf ini untuk blog mama la
dah lama tak dapat BE yang menapak lama2 ni
ari tu BE ni stop, ingatkan terus stop nak jadi ME
rupanya still running lagik sampai sekarang...
tapi masa je yang tak mengizinkan mama nak update blog cam dulu
kalo tak mesti dapat running lagik banyak..
tak pe nak wat camne semua ni rezeki jugak kan hasil berblogging...

kawan2 punyer mesti lagik banyak dari ni kan?

p/s ape lah maknanya Nuffnang bagi BE kat Blog contest mama tu, dah lama tak berupdate
nak dapat kunjungan pun susah sangat....campur2 semua BE blog contest tu dapat la 3 kupang...

13 comments:

aanie said...

be mamil gold kan?? mmg msyukkk...tp x semasyuk anje....3x ganda sy tu..tahniah..

Masya said...

wahh... tahniah .. rezki nak raya haji tu.....

Nana said...

wowww banyak tu

mama tisya said...

masyukkkkkkkk

azam said...

wow.....banyak tu...hehehe

saya BE pun xdok....kesian

Fitri Senin said...

saya tak faham cmne org dpt BE ni.. tgk iklan org lain same je dgn kita.. eh walaupun banyak tu..lepas tau nka beli apa2 barang..bestnye..bestnya =)

ummi nia said...

masyuuuuukkk tue..

SiTi said...

syokkk...dpt byk...

ajumohit said...

Wahhh masyuknya, tahniah Anjelica!!! Hihihi

Lin Azlina said...

bestnya...masyuk giler tu

mama rifQy said...

wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Mama Zharfan said...

beshnya :)

LYAfrina said...

fuyohhhhhhhhh

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.