Followers

Monday, October 10, 2011

♥ Becoz I Love Him So Much ♥

b4 this pernah beli jam satu sorang time Ulangtahun perkahwinan kami
tapi nyawa jam tu tak panjang, dah tak de rezeki nak melekat kat tangan papa
so akhirnya jam tu hilang time kami ke KLIA
papa tertinggal kat dalam toilet...

after that papa beli jam lain,jam yang murah2 je...serik katanya
then semalam mama berjaya menunaikan hajat papa yang dah lama aim nak kan jam baru
since kehilangan jam lama tu...ape la agaknya jam idaman papa tu ek?

Charles Jourdan Paris
kotak putih bersih...




b4 beli ni mama ada risik2 papa suka jam ape
tapi yang papa paling suka jam Tissot

cam contoh kat atas tu, tapi kalo jam tu tak mampu la mama nak beli
kira jam Charles Jourdan ni pun dah rasa hadiah paling mahal la yang mama pernah bagi
tu pun dah dalam RM500 hu hu hu...
tanda rasa cinta & sayang mama pada papa
yang selama ni dah banyak permintaan mama ditunaikan
like DSLR, Hanset, Galaxy Tab, Jam ape lagik ek tak ingat dah...
so time ni la nak balas balik ape yang termampu mama bagi la....

rasa gembira bila bagi hadiah ni papa senyum2 suka sangat...
tak salah rasanya kita tunjukkan kasih sayang dengan pemberian untuk yang tersayang kan..

p/s minggu depan birthday Balqis, dok pikir nak bagi hadiah ape ek?planning nak wat Birthday Party cam terbantut since my SIL Warded dah 4 hari kat Hospital, SIL mama dah preggy almost 9 month now kena warded sebab Asthma yang teruk...tak sampai hati nak wat Party since dia tak berapa sihat...sebab plan nak sambut birthday party with sepupu balqis yang sebaya & sama bulan kelahiran...

5 comments:

Mama Zharfan said...

cantik jam tu :) tak salah bagi hadiah utk yg tersayang :) me pun nak bagi hadiah jam gak utk mr hubby :) tunggu menang contest ngeh ngeh ngeh

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

mmg x salah pun, kalau boleh n mampu mmg kita akan hadiahkan yg terbaik buat yg tersyg kan.

srnok la ye papa balqis dpt hadiah jam yg dia suka drpd isteri tersyg.

zh-ena said...

mesti suka suami nnti

Em's Family said...

cantik jam tu, padan dengan harge dia.. husband mira kalau jam, mesti kene ade compass, sebab nak masuk dalam hutan punye pasal

Nana said...

wah mesti epi kan papa aqish dapat adiah
kita ni xtau la nak kasi adiah apa beday amrul sabtu ni

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.