Followers

Monday, October 17, 2011

♥ Birthday Present For Lil Princess From Papa ♥

weekend ari sabtu after beli hadiah untuk balqis from mama
then papa punyer turn plak nak belikan hadiah....
mama pun tak tau ape hadiah yang papa nak bagi kat balqis...
sampai la kat satu kedai games kat Kota Damansara baru la tau ape yang papa nak belikan untuk balqis
Sony PSP untuk balqis, then dengan cepat & tangkap mama tak setuju dengan hadiah tu
sebabnya mama rasa tak berapa sesuai untuk balqis
sebab kalo main games balqis lagi suka mama + papa mainkan untuk dia
balqis jadi tukang tengok je, so tak berapa sesuai la bagi mama
kalo nak beli gak tunggu balqis besaq sikit then baru beli
tapi mamatau ape hajat papa beli PSP ni, sebab leh tumpang sekaki kan....
so after tak jadi tu, malam kami teruskan agenda, Dinner kat luar
then time tu papa keluar sekejap untuk cari something katanya....
nak tengok hadiah balqis?

memang tak boleh diterima tol la, papa beli kete remotte control drift 4x4 punyer
adei ada udang disebalik batu hadiah papa ni
nak tumpang main sekaki la tu...b4 this pernah survey kete ni rege around RM120 camtu
tapi tak pasti la papa beli berapa, sebab mama tak ikut sekali
nak cakap pun tak guna sebab benda dah beli
dah la papa tak tanya mama dulu plak tu...
balqis suka snagat la sebab warna kete tu warna kegemaran dia...

mama ada gak la berbunyi tanya nape beli menan kete untuk balqis
menan kete kan untuk boy...
then jawapan papa, tak pe kalo balqis tak suka untuk next baby dapat boy leh la dia main kete ni...

jawapan yang tak leh diterima, dah beli tak kan la balqis tak nak main dok simpan je
sure dia main punyer...

p/s hadiah untuk sepupu balqis pun kami dah beli gak....sian balqis asik dok tanya biler nak tiup lilin kek mama? birthday sepupu balqis this week 22 Oktober....

5 comments:

ZanaNordin said...

he he he
nie hadiah serampang dua mata nie
papa pun nak join sekaki

Rtp Farra Arisha said...

all children pasti happy bila mereka dapat lots of presents..hehehe.

ADEEYA said...

Haha dua dua games papa balqis leh tumpang sekaki. pandai papa balqis ni hihi :) tp kereta tu smart aa ! ;D

Ena said...

hehe..

ada udang disebalik kete tu nampaknya.. :)

~Siti Hajar~ said...

Wow! keta sport 4x4..

Hehe...ada udang disebalik batu..pandai je mama ni, papa bkn nk tumpang tp nk ajar je...ekekekekek

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.