Followers

Monday, October 17, 2011

♥ Birthday Present For Loverly Princess ♥

13 Oktober minggu lepas Birthday princess mama + papa Damia Nurin Balqis
so weekend memang plan nak belikan birthday present untuk balqis
tapi tak tau nak beli ape pun, then kami decide untuk bawak balqis kat kedai mainan tu then pilih sendiri
b4 this kalo mainan semmua mama yang pilih, mama suka mainan yang berbentuk education
sebabnya balqis pun dah besaqkan, time untuk mainan yang berpoya2 tu dah berlalu masa tecik2 dulu
tapi kali ni je bagi peluang untuk balqis pilih sendiri
then mama kena siap2kan duit dengan mainan yang bakal balqis pilih
nama pun budak kan kalo soh pilih sure kotak yang paling besaq punyer...
papa siap mention, kalo dah soh balqis pilih jangan pedaya balqis untuk tukar mainan lain k...
jom tengok ape hadiahnya

Kitchen Lighting & Sound... 
ada gak mama perdaya balqis time tu soh beli mainan lain
tapi cam papa dah cakap tadi, setahun sekali je, bagi la dia pilih
lagipun dah lama tak belikan mainan since balqis dah besaq ni..
birthday girl dengan present dia...
mama sila la kuarkan duit  note 50+50 untuk bayar k...
dalam kete lagik balqis dah soh bukak menan dia...
tapi tunggu kat rumah je la sebab kena pasang sekali
gambo kurang memuaskan sebab snap2 pakai hanset je
ni la Kitchen tu...balik je rumah after mandi terus la balqis dok ngadap menan ni

kitchen ni ada lampu & bunyi biler balqis nak masak
bunyinya ala2 cam kita masak tu,
bunyi oven pun real cam oven kita selalu masak...
ape lagi mama + papa jadi pelanggan mainan masak2 balqis ni la
balqis dok siap amik order lagi then masakkan order mama + papa....
pengaruh kedai makan namanya ni...
ni plak kedai mainan yang kami pi tu, ada macam2 mainan kat kedai tu
banyak giler sampai naik rambang balqis dok milih
harga yang ditawarkan amatlah berpatutan


ada banyak lagi kitchen yang seakan2 balqis punyer
tapi ada yang tak de light & sound
dah alang2 membeli biar yang best sikit, baru syok balqis nak main....

p/s pasni tengok hadiah papa plak k, birthday balqis kami plan wat kat KFC Kuala Selangor je...
tengah survey nak beli kek kat mana yang sedap....

7 comments:

Nana said...

wah besarnye menan...
klw damia nengok ni mau berkenan gak ni

Nad @ MamaZakwan said...

kedainye katne ni anje?
cambest jek kedai ni..
best la balqis dpt pilih hadiah sndrik :)

azam said...

wow....byk mainan...hehehe

beruntung anak camni

mummy_ayu said...

wah..seronok la Balqis dpt hadiah best.....

ADEEYA said...

Untung lah Balqis. Hihi :)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

seronoknya balqis pas ni leh tolong amma masak kat dapur yea hehe

Amna Faqiha said...

Nak tau kat mana kedai ni..dah teruja ni heheh

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.