Followers

Tuesday, October 25, 2011

♥ EnfaGrow A+ & Enfakid A+ ♥

alqis bulan 13 Oktober ari tu baru umur 4 tahun
tapi kami baru perasan yang kami dah awal2 lagik tukar susu balqis
from Enfagrow A+ to Enfakid A+ sejak bulan March ari tu..
b4 this masa pakai Progress Gold kami memang tunggu umur balqis genap baru tukar step
tapi kali ni camne leh lupa plak ek


tu pun sedar after MeadJohnson hantar surat bagitau balqis dah cukup umur untuk tukar step susu...
adei...tak de ape ke ek?dah tertukar awal la, kami tukar ikut tahun kelahiran
bukan ikut bulan + tahun kelahiran...masa balqis umur 3 tahun lebey kami dah tukar step...
ada effect ape2 ke ye?risau gak ni....so far balqis ok je...

1 comment:

mamasuri said...

hehehe..dulu2 sy bagi gak suri ni enfagrow...tp tak larat bulan2..so dah ditukarkan ke dutch lady...6kg sebulan...suri skrang 3thn..tp sy dah mula bagi yang 4 5 6 thn punyer susu..if ada info..share2 lah nnti yek..hehehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.