Followers

Wednesday, October 19, 2011

♥ Family Day SUNWAY @ Sunway Lagoon - Last Part ♥

Part terakhir sesi posing2 sakan b4 balik
time kami nak balik tu hujan dah mula turun renyai2, mama memang budget pi mandi dalam 2 - 3 jam je
sebab after that nak pi shopping plak...
jom tengok gamba balqis berposing sakan...
























lama2 model pun dah penat malas nak layan...
macam2 aksi memek muka yang ada...model Baju Brand Polo...

tu je la citer Family day, kami tak join games pun
memang wat Family Day sendiri je...buat hal sendiri mandi manda...
so keseluruhannya best..timet kalo nak beli ari tu mama tanya
RM70 untuk dewasa...untuk kanak2 patutnya balqis tak payah tiket sebab dia rendah
kan kalo nak mandi water park selalunya tiket ni bergantung pada ketinggian budak kan
balqis memang tecik molek & rendah je so memang selalu kalo pi tak de kena tiket
tapi dah company yang bayar dia ikut umur so balqis pun kena tiket
total tiket yang mama tengok kat voucher dewasa RM93 & kanak RM81
mahal giler kan, baik pi bercuti kat pantai...

5 comments:

atty's said...

tu lah..nak masuk taman theme..mmg mahal sunway lagoon ni..makanan pun mahal melampau kt dalam tu

adarnadzmie said...

salam kenal... comey balqis berposing...hehe

Fitri Senin said...

seyes mahal giller nak masuk sunway..?? seyes..???

ADEEYA said...

Huhuhu lama dah tak pergi Sunway Lagoon ni :D tapi betul lah mahal baik pergi bercuti kat pantai lagi besttt ;)

mama rifQy said...

mahalnyeeee !!! nampak gayanye gelap gelita la impian nak masuk sana

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.