Followers

Tuesday, October 18, 2011

♥ Family Day SUNWAY @ Sunway Lagoon - Part 1 ♥

Ari ahad lepas mama + Balqis pi Family Day Sunway @ Sunway Lagoon
kami pi berdua je since papa ada hal, [papa just drop by kami berdua je...
tapi mandi ppun tak lama, 3 jam je pastu kami balik
saja nak bagi balqis merasa + suka2, mana la tau Family Day kali ni adalah merupakan
yang pertama & terakhir, at least merasa gak la pi...

banner Family Day
cam biasa aksi posing tu adalah acara wajib
di mulakan dengan balqis




we all berdua In purple...
dalam kol 10 lebey baru kami check in kat Sunway Lagoon
b4 that makan2 dulu kat Sunway Pyramid
mula2 balqis cam takut2 nak mandi..
memang ramai manusia la time ni....
tapi balqis mandi kat tempat kanak2 je...


cam biasa kalo mandi kolam mesti amik port blah tepi2 je...
yang ni jenis ala2 beach la...balqis tak nak mandi kat sini
kotor katanya ada pasir...

badut kaki kayu, mama soh balqis salam balqis takut plak
siap tanya lagi "nape orang tu tinggi sangat mama?sakit kepala aqish tengok dia"

budak2 memang sukakan air kan, kalo bagi mandi sampai kecut2 tangan pun dia tak kisah
janji dapat berendam sakan....
mama tak mandi pun time ni, just bagi balqis je mandi...

setiap pekerja dapat kupon makan untuk anak + staff...
dapat la KFC sebungkus sorang, staff dapat nasi sekali then dapat air jugak...
Goodies dapat botol air cop Sunway...
so keseluruhannya enjoy la, balqis suka sangat..

p/s last minit ada kawan mama tak pi, so ada 2 tiket dewasa + 2 tiket kanak2, tapi mama tak tau nak tepon sape ajak datang, dah tak teringat sape yang dok dekat2 Sunway leh datang join sekaki...

Bersambung......

5 comments:

atty's said...

tahun lepas kty g sunway lagoon.makanan kt situ mahal kan

~Siti Hajar~ said...

Cekcinyer Balqis..hehe

Org tgk x Balqis dok posing sakan tu, mesti jd tumpuan kan..

Nana said...

bez tau g sunway
kita xpernah lg masuk berbayar hehe
klw dpt masuk mesti free sebab ada event apa2

Mama Zharfan said...

beshnya mandi2 :)

.eykin. said...

alaaaa, nape tak kol kita ? ish !

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.