Followers

Saturday, October 22, 2011

♥ Gambar Anak Sazzy Falak ♥

Dah nak masuk 6 bulan dah usia baby kembar, Iman Lilly dan Tiara Rose anak Sazzy Falak ni. Memang kelihatan comel dan cute miute.. hehe. Dah nama anak selebriti, mesti banyak majalah yang berebut nak jadikan mereka cover majalah mereka, yang terbaru dari majalah Pa&Ma. Tak usah berleter panjang, kalau nak tengok lebih dekat, g beli majalah ni k. Yang kat bawah ni sekadar tatapan umum jerk. hehe

p/ bestkan dapat anak kembar, bersalin sekali terus dapat dua orang anak...

1 comment:

SURIA AMANDA said...

memang best..tapi nak menjaganya memang suffer mcm adik i si Lisa...kembar dua2 perempuan..now dah bijak..dah 5 bulan dah..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.