Followers

Friday, October 14, 2011

♥ Hari Ini dalam Sejarah ♥


dalam sejarah tak update blog seharian
tak sempat nak update la balik keje dah penat
pastu pagi tadi pi keje lambat sebab papa ada traning kat Shah Alam
so kuar rumah lambat sikit, tak sempat nak online kat Cafe...
senarai untuk peserta contest dah ada kat tangan mama
isnin ni mama pulish semua gambar peserta k, senarai pemenang pun dah ada...
senang terus pilih je...tu pun dah delay labat sangat
masa terhad nak akses tenet....

p/s weekend ni nak pi Sunway lagoon bawak balqis bersuka ria....hoyey...
p/s bukan dalam sejarah pun, b4 this pernah gak tak update blog

3 comments:

Mama Zharfan said...

ehhe me pun semlm hari ini dlm sejarah gak..sbb buat satu entry utks ehari--bz sbb attend training :p

ajumohit said...

Berdebar2 nk tau pemenang ;)

mamalieyna said...

masa kian mencumburui lah..kan3x..takpa lah janji idup jugak blog ni..sesekali je sunyi takpe...hee~

huu~ haidar lepak kt umah je weekends, si abahnye kije..huu~

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.