Followers

Friday, October 7, 2011

♥ Janganlah Dikau BerKecil Hati ♥

sejak kejetempat baru ni, no access internet, mama tak sempat nak BW
then tak sempat gak nak balas setiap pertanyaan kengkawan
jangan kecik ati k, bukan sombong tapi tak berkesempatan
nak update blog pun terkocoh2 sebab nak pastikan at least ada cerita baru kami sekuarga

so mana yang sempat je la mama update, balik keje dah letih nak tido
sib baik sampai opis awal so leh la online kat Cafe sementara menanti jam bertik tok ke 8.30am
so gunakan masa yang ada untuk BW sikit2 + update blog

so after this ada masa mama akan cuba jawab setiap pertanyaan kengkawan, contoh cam pertanyaan kat atas tu, mana yang bagi komen2 biasa tu TQ sangat2
jangan kecik ati plak mama tak reply komen...

5 comments:

Nana said...

hehehe xpe paham anje bizi skang xkisahnye

Mama Zharfan said...

me paham sbb me pun gitu gak heheh tapi me ada tenet sepanjang masa me kat ofis :)

azam said...

ada masa.....jalan lah kan??

xpun beli je handphone canggih²...boleh aje berblog tu

Gieyana said...

x per..take ur time to reply comment k..daku pon reply mn yg sempat jer..:D

mama rifQy said...

takpe laaa..kite pon kekadang bizi gak..payah gak nak tinggalkan komen..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.