Followers

Monday, October 17, 2011

♥ kad Kahwin Yasmin Hani ♥

 Tak lama lagi tarikh 21 Oktober akan lama menjelma, seterusnya akan mengikatkan tali pernikahan diantara Yasmin Hani dan juga kekasih hatinya, Shahrin Blackrose. Dikatakan majlis pernikahan itu akan dibuat di Duchess Place, Jalan Ampang. Tinggal kurang 10 hari lagi, kad jemputan dah pun diedarkan. Kalau sebelum ini ramai artis yang berlumba-lumba untuk mereka sekreatif mungkin kad jemputan mereka, pasangan Hai dan Shahrin juga tidak mahu ketinggalan.
Mereka juga telah men'design' kad jemputan mereka dengan cukup simple tapi sangat tak terfikir oleh orang, yakni setem! Memang tak disangka, mungkin ini melibatkan kerjasama dengan pihak Pos kot dan mungkin membelanjakan kos yang lebih sikit. Takpe la, bukan selalu pon, janji orang simpan dan buat kenang-kenangan. Apa-apa pon semoga sukses lah majlis tu yer. :)

p/s credit to izyan.com

5 comments:

atty's said...

unik kadnya..leh simpan sebagai kenangan

eMMe said...

mama, tgk la kad dia...tu envelop n setem je kan....

mamasuri said...

wah kelas kad kawen..

mamasuri said...

wah kelas kad kawen..

SiTi said...

mmg ada servis 'setemku" yg boleh printkan gmbr yg kita nak..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.